contentPageImage

Technologie evenementen

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.


5 november

Oracle Day

Spant!, Bussem

Organisaties bevinden zich in het tijdperk van Digital Disruption. De manier waarop we omgaan met snelle technologische ontwikkelingen, in combinatie met de overgang naar innovatieve businessmodellen, bepaalt hoe we in de toekomst gaan werken en of we succesvol zijn. Krijg tijdens de Oracle Day inzichten in de belangrijkste technologische trends, direct afkomstig van vooraanstaande IT-experts.

Lees verder


5 november

J-Fall

Hart van Holland, Nijkerk

De NLJUG organiseert op woensdag 5 november hét Java-evenement van Nederland. Een spraakmakend programma met vele nationale en internationale topsprekers. Gebruik deze dag om je kennis bij te spijkeren en vakgenoten te moeten.

Namens AMIS verzorgt Oracle ACE Director Lucas Jellema een sessie.

Lees verder


20 november

Forms to Future Event

AMIS

AMIS organiseert op 20 november een Forms to Future Event, waarin we schetsen hoe de beweging naar de toekomst eruit zou kunnen zien voor organisaties, de betrokken stakeholders, de technologie-omgeving, maar ook de processen en de bestaande applicaties. Geen grootse en meeslepende revolutie, maar gecontroleerde evolutie.

Lees verder

 

4 december

Toegepaste Innovatie - Security Special

AMIS

AMIS organiseert op donderdag 4 december (15.00 – 21.00 uur) een Security special. Keynote speaker is Annemarie Zielstra, Directeur Nederlands Platform voor Cybersecurity bij TNO. Actueel thema is de Europese Privacy verordening die zal ingaan op 1 januari 2015.

Lees verder

 

AMIS aan het werk zien?

Neem contact op met 

Wieteke Gaykema 

E-mail of bel 06-46646430 
Wieteke Gaykema