contentPageImage

Technologie evenementen

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.


14 augustus

Sessie ADF Data Visualisatie

AMIS

Katarina Obradovic, Product Manager voor ADF Data Visualizations, verzorgd op 14 augustus een sessie bij AMIS waarbij ze de DVT componenten introduceert. Daarnaast bespreekt ze de thema's en trends (HTML 5, Tablet, Gamification,...) waar ze met haar team mee bezig is. 

Lees verder


11 september

Oracle OpenWorld Preview sessie

AMIS

Op donderdag 11 september organiseert AMIS weer de Oracle OpenWorld Preview sessie. Sprekers die enkele weken later op het podium in San Francisco gaan verzorgen een preview van hun presentatie.

Lees verder


16 oktober

Oracle OpenWorld Review sessie

AMIS

Voor de negen achtereenvolgende jaar organiseert AMIS de Oracle Open World Review bijeenkomst waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van de belangrijkste conferenties van het jaar: Oracle Open World en JavaOne. 

Lees verder

AMIS aan het werk zien?

Neem contact op met 

Wieteke Gaykema 

E-mail of bel 06-46646430 
Wieteke Gaykema