contentPageImage

Licence Compliancy

Corporatebeeld 4
Veel grote Oracle gebruikers komen vroeg of laat in een discussie met Oracle Corporation over hun license compliance. Dat zijn ingewikkelde discussies over onder- of over-licensering, gebruikersrechten, contractuele voorwaarden en vooral grote bedragen. 


Bij AMIS werken licentie-specialisten die alle Oracle licentiemodellen, softwarebundels, juridische voorwaarden en contractvormen kennen, zowel in de huidige vormen als alle varianten die in het verleden gehanteerd werden. Samen met juristen staan we Oracle gebruikers terzijde die met deze materie worstelen. 


We streven hierbij naar een faire oplossing. Dat zijn licentie-afspraken waarbij u precies voldoende licentieruimte heeft, niet te weinig en vooral niet te veel. Daarbij hebben we in het verleden vaak spectaculaire financiële resultaten kunnen bereiken voor klanten. Bovendien zijn we bedreven in de discussie met Oracle Corporation; ook daar kent men AMIS en vertrouwt men op ons oordeel. 


In onze ervaring leidt een goed ingerichte en wederzijds faire licentie-overeenkomst  tot een goede klantrelatie tussen een opdrachtgever en Oracle Corporation. Als Oracle dienstverlener zijn ook wij op de lange termijn gebaat bij tevreden Oracle gebruikers. Dat is voor AMIS de reden om deze complexe kennis op te bouwen én de verklaring waarom we als 100% Oracle dienstverlener met open vizier namens een opdrachtgever met Oracle Corporation kunnen onderhandelen. 


Kan ik u helpen?

Neem contact op met
Raymond Kerckhoffs


E-mail of bel 06-11395472