contentPageImage

Succes met Agile projecten

Corporatebeeld 4

Krijgt u wat u wilt, of wat u besteld heeft?

Iedere organisatie die projecten start doet dat met een doel. Velen herkennen de situatie dat intenties verloren gaan door vergaande formalisering van allerlei oorzaken. Hierdoor voldoet het uiteindelijke resultaat niet aan de verwachtingen. Bij AMIS kijken we graag verder dan de specificaties of geformaliseerde doelstellingen. Het is ons werk u te helpen uw doel te bereiken.

Agile en SCRUM

AMIS heeft een voorkeur voor Agile georganiseerde projecten. Agility of wendbaarheid is de basis om samen te sturen op resultaat. We willen geen energie en geld verspillen aan het omgaan met voortschrijdend inzicht. Een veelvoorkomende projectopzet bestaat uit kwartiermaken, realisatie van basis en diverse sprints met toevoeging van functionaliteit. Samen bewaken we de voortgang en houden we uw einddoel scherp in de gaten.

Commitment van AMIS: “de tent en niet de vent” 

Uw opdracht wordt uitgevoerd door de AMIS-ers die op uw project actief zijn. Maar zij doen dit niet alleen. AMIS heeft een actief in- en extern netwerk waarin onze consultants elkaar eenvoudig en snel weten te benaderen. Op deze wijze wordt snel meer kennis en kunde aangeboord dan met het core-team. Als het nodig is deze ondersteuning te intensiveren door de inzet van aanvullende expertise, dan kunt u erop rekenen dat wij dat regelen. Dat is het voordeel van zaken doen met een slagvaardige organisatie.

Vragen over Agile projecten?

Neem contact op met
Robbrecht van Amerongen


E-mail of bel 
06-41010286
 Robbrecht van Amerongen