contentPageImage

Whitepapers

Corporatebeeld 4

2015-10 How to reach an optimal Cloud Security Level

This whitepaper details governance and technical security aspects that you need to address when exploring the possibilities of SAAS applications, and provides input for your risk analysis and service level agreements between you and your cloud provider. Securing your information in the cloud is a joint effort of you and your cloud provider.

Download whitepaper


2014-07 Future of optimal UI Development

In dit whitepaper heeft AMIS uiteengezet waar je op User Experience gebied rekening mee moet houden wanneer je een zakelijke moderne web applicatie ontwikkelt. Wat zijn de requirements en characteristics van moderne User Experience? Met een aantal sprekende voorbeelden.

Lees verder

2014-01 Oracle ADF Performance Monitor

Dit whitepaper geeft meer informatie over de architectuur en de implementatie van de ADF Performance Monitor.

Lees verder

2013-11 AMIS Review Oracle OpenWorld 2013

Als sluitstuk van onze Oracle OpenWorld 2013-campagne brengt AMIS een whitepaper uit met daarin de volledige Oracle roadmap voor 2014 en verder. In deze beschouwing vatten we niet alleen het verhaal van Oracle samen, teruggebracht tot de meest relevante aspecten, maar geven we ook onze eigen duiding en waardering van dat verhaal. Dit boekwerk, van maar liefst 60 pagina’s, is geschreven door negen Oracle-specialisten van AMIS.

Lees verder

2013-05 A case of Fusion Middleware

Een whitepaper waarin een klantenverhaal wordt verteld over de transitie, functioneel, architectuur en de technologische aspecten.

Lees verder

2013-03 Yathra 2013: Verkenning van de IT-sector in India

Lucas Jellema heeft voor Computable zijn ervaringen van de twee weken durende conferentie tour Yathra 2013 samengebundeld. In het verslag ‘Verkenning van de IT-sector in India’ wordt ingegaan op de verwachtingen, vooroordelen, het algemene beeld en op de ontwikkelingen van de IT in India en schetst een beeld over de nabije toekomst. Bent u nieuwsgierig naar zijn India-belevenissen en ervaringen? 

Lees het verslag

2012-10 AMIS Oracle OpenWorld 2012 Whitepaper

Als sluitstuk van Oracle OpenWorld 2012 brengt AMIS deze whitepaper uit met daarin het volledige verhaal van Oracle OpenWorld 2012 op een rijtje. Maar liefst 47 pagina’s dik met bijdragen van zeven Oracle-specialisten van AMIS. The ultimate insider dus, voor iedereen die niet in San Francisco aanwezig kon zijn.

Lees verder

2012-05 Enabling Mobile

Een whitepaper over het ontsluiten van data en systemen voor gebruik met en door mobiele applicaties

Lees verder

2011-05 User Expercience

Een whitepaper over het gebruik van User Experience Design binnen de Oracle Wereld.

Lees verder

2011-03 More than a Pretty Face

A white paper about Process Oriented Applications with Oracle BPM 11g.

Lees verder

2011-02 Stop Overtypen!

Een white paper over data-integratie en proces verbetering met behulp van Oracle SOA Suite 11g.

Lees verder

2011-02 Business Process Management Raising Salaries

A step-by-step example on how to model, implement and execute a new business process for raising salaries with Oracle BPM 11g

Lees verder