contentPageImage

Persberichten

Corporatebeeld 4

Hieronder treft u de meest recente AMIS persberichten aan. Oudere persberichten zijn beschikbaar in het persberichtenarchief.

2015-10 Patrick Barel wint Oracle Developer Choice Award

Patrick Barel, Senior Oracle Developer bij AMIS, heeft op 26 oktober een Oracle Developer Choice gewonnen in de categorie PL/SQL. 

De award werd tijdens Oracle OpenWorld uitgereikt door Steven Feuerstein. Hij legt uit waarom Patrick deze award heeft verdiend: “Patrick levert al jarenlang een actieve bijdrage aan de Oracle Database developer community. Hij deelt zijn PL/SQL kennis en helpt bij het ontwikkelen van hulpmiddelen voor de community. Deze inspanningen hebben duidelijk veel stemmen opgeleverd bij de Oracle Database Developer Choice Awards”

Lees meer

2015-10 AMIS en Qualogy tekenen samenwerkingsovereenkomst QAFE Forms 2 ADF Converter 

Paul Uijtewaal, Algemeen Directeur van AMIS, en Paul Mehilal, CEO en eigenaar van QUALOGY, hebben tijdens Oracle OpenWorld 2015 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van de QAFE FORMS 2 ADF Converter. Bovendien wordt AMIS exclusief reseller van de QAFE FORMS 2 ADF Converter van QUALOGY in de Benelux. AMIS draagt als ADF expert actief bij aan het verbeteren en doorontwikkelen van deze tool zodat de nieuwe ADF applicatie van hoge kwaliteit is en een uitstekende basis vormt voor verdere ontwikkeling.

Lees meer

2015-10 Strategisch partnership AMIS en Rubicon Red - Continuous Delivery

Het aangaan van deze strategische partnership betekent dat AMIS Rubicon Red’s MyST product in Europa gaat resellen en ondersteunen. MyST is dé tool voor Automated Platform Provisioning en Continuous Delivery voor Oracle Middleware, zowel on-premise als in de Cloud.

Lees meer

2015-09 AMIS CTO Lucas Jellema schrijft Oracle SOA Suite 12c Handbook

Dit Handbook is een praktisch boek voor elke Oracle SOA consultant. Het Oracle SOA Suite 12c Handbook is bestemd voor ontwikkelaars, administrators en solution architecten. Dit boek helpt ze, vanuit hun respectievelijke invalshoeken, op weg met Oracle SOA Suite 12c. Naast gedetailleerde ‘how-to’ informatie staan er ook veel praktische tips en achtergrondinformatie in. Het handbook is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

Lees meer

2015-03 AMIS wint Oracle ADF Community Award

AMIS heeft in Budapast op het Oracle Fusion Middelware Partner Community Forum de Oracle ADF Community Award 2015 gewonnen. Jürgen Kress, EMEA Fusion Middleware Partner Manager van Oracle, reikte de award uit aan Lucas Jellema, CTO bij AMIS.

Lees meer

2015-02 Robert van Mölken van AMIS benoemd tot Oracle ACE Associate

Robert van Mölken, Senior Oracle SOA Specialist, is door Oracle benoemd tot Oracle ACE Associate. Robert is benoemd tot ACE Associate vanwege zijn bijdragen aan de Oracle Community en zijn kennisdeling binnen deze community. Jürgen Kress, Fusion Middleware Partner Manager EMEA, heeft Robert van Mölken genomineerd als ACE Associate. Simone Geib, Oracle Director of Product Management, ondersteunde deze nominatie.

Lees meer

2014-09 AMIS verkozen tot EMEA Middleware Partner of the Year 2014

Tijdens Oracle OpenWorld in San Francisco is AMIS verkozen tot EMEA Middleware Partner of the Year 2014. Deze award is onderdeel van de prestigieuze Oracle Excellence Awards. De Oracle Excellence Awards voor gespecialiseerde partners zijn gericht op het stimuleren van innovatie door Oracle Partner Netwerk (OPN) leden, die de producten en technologie van Oracle inzetten bij hun klanten.

Lees het persbericht

2014-07 Google Glass biedt industriele engineers procedurele ondersteuning

Een grote Europese onderneming, waarvan de naam helaas nog niet genoemd kan worden, start een proef met het gebruik van Google Glass. Dit bedrijf beschikt over een high-end, nauwkeurig en complex productieproces. Er worden hoge eisen gesteld aan engineers, qua vaardigheden en procedurele kennis: elke fout kan ernstige gevolgen hebben. Twee dochterondernemingen van Conclusion, AMIS en Bright Alley, werkten met dit bedrijf aan een project dat de mogelijkheden van Google Glass op gebied van technische ondersteuning verkent.

Lees het persbericht

2014-07 AMIS Technology blog bestaat 10 jaar

AMIS viert het 10-jarig bestaan van de AMIS Technology blog. Deze blog was 10 jaar geleden één van de eerste bedrijfsblogs over Oracle en Java technologie en sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde bron van hulp en informatie voor duizenden Oracle ontwikkelaars, architecten en database administrators. De blog bevat inmiddels ruim 2.500 artikelen van zo’n 100 verschillende auteurs, in totaal goed voor 30 miljoen page views.

Lees het persbericht

2014-06 Richard Olrichs wint Oracle ADF FIFA World Cup Challenge 2014

AMIS heeft, in samenwerking met Oracle Nederland, een ADF FIFA World Cup Challenge uitgeschreven voor de deelnemers aan de AMIS Enterprise to Mobility Conferentie en het aansluitende ADF Event in mei. De Challenge heeft als doel het opdoen en delen van kennis. 

Lees het persbericht

2014-03 AMIS en Puppet Labs gaan partnership aan

Oracle specialist AMIS en Puppet Labs, leverancier van software voor configuratiemanagement (Puppet Enterprise), sloten een partner-overeenkomst voor het automatiseren van infrastructuurmanagement van Oracle omgevingen.  

Lees het persbericht

2014-02 AMIS wint Oracle EMEA SOA Partner Community Award 2014

Tijdens het Oracle Fusion Middleware Partner Community Forum 2014 op Malta heeft AMIS de Oracle EMEA SOA Partner Community Award 2014 gewonnen. Deze award wordt toegekend aan de Oracle dienstverlener die een bepalende rol speelt in Oracle Fusion Middleware. 

Lees het persbericht

2013-11 Succesvolle tweede AMIS Talent Launch

Op 1 oktober jl. is de tweede AMIS Talent Launch van start gegaan. Twaalf afgestudeerde technici zijn de eerste zes weken opgeleid door middel van een Oracle bootcamp waarbij de basis Oracle vaardigheden zijn bijgebracht door specialisten van AMIS. De deelnemers gaan vanaf 11 november aan het werk bij AMIS of haar klanten waar ze verder on the job worden opgeleid tot Oracle ADF, SOA, Database, BI en Java experts.

Lees het persbericht

2013- 06 AMIS wint Oracle middleware specialized partner of the year award 2013

Tijdens het Oracle Partner event heeft AMIS de Oracle middleware specialized partner of the year 2013 award gewonnen. Dit is één van de Oracle partner awards, waarmee Oracle dienstverleners worden onderscheiden die een leidende positie in de Nederlandse markt bekleden. AMIS wint deze erkenning voor de tweede keer, ook in 2011 werd AMIS deze prijs gegund.

Lees het persbericht

2013- 04 CRKBO registratie voor AMIS als Oracle-kenniscentrum

AMIS is in haar rol als Oracle-kenniscentrum opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Deze registratie heeft als voordeel dat het trainingsaanbod van AMIS vrijgesteld is van BTW. Dit levert een aanzienlijke besparing op voor klanten die BTW niet kunnen terugvorderen, zoals overheidsorganisaties.

Lees het persbericht

2013-04 Tweede Agile Master voor AMIS

Patrick Stevens, werkzaam als Architect en Agile coach bij AMIS, is gecertificeerd als Agile Master. Patrick is één van de tien gecertificeerde Agile Masters in Nederland. De certificering is de hoogst haalbare als Agile-certificering in de branche. De teller komt daarmee op twee te staan bij AMIS! 

Lees het persbericht

2013-01 Luc Bors benoemd tot Oracle ACE

Luc Bors, expertise lead ADF en ADF Mobile bij AMIS, is benoemd tot Oracle ACE. Dit betekent dat Luc wereldwijd wordt erkend als expert die grote waarde toevoegt aan de ADF gebruikersgemeenschap. Het bijzondere aan de Oracle ACE-status is dat deze op basis van nominaties vanuit de Oracle gebruikers wordt toegekend. Met de benoeming van Luc tot Oracle ACE werken er nu drie Oracle ACE’s en drie Oracle ACE Directors bij AMIS.

Lees het persbericht

2013-01 AMIS is door Oracle Nederland formeel benoemd tot Oracle Platinum Partner

AMIS is door Oracle Nederland formeel benoemd tot Oracle Platinum-partner. Paul Uijtewaal, algemeen directeur bij AMIS: “deze status in het Oracle PartnerNetwork is een erkenning naar de markt voor de ervaring die AMIS heeft met Oracle technologie, zowel qua kennis als implementatie hiervan bij klanten. Bovendien wordt de zakelijke relatie tussen Oracle en AMIS steeds hechter.“

Lees het persbericht

2012-12 AMIS gecertificeerd als Oracle BPM partner

AMIS is door Oracle Nederland formeel benoemd tot Unified Business Process Management 11g specialist. Daarmee wordt naar de markt bevestigd dat AMIS de ervaring heeft om klanten te voorzien van advies over en implementatie van Oracle BPM oplossingen. 

Lees het persbericht

2012-11 AMIS vat Oracle OpenWorld samen in speciale whitepaper

Als sluitstuk van de jaarlijkse Oracle OpenWorld conferentie brengt AMIS een whitepaper uit. Een handzaam document waarin het volledige verhaal van Oracle OpenWorld 2012 is gebundeld. 

Lees het persbericht

Persvragen of interviewverzoek?

Neem contact op
met Lianne Verhoeven
Lianne Verhoeven - Marketing Manager AMIS

E-mail of bel 

06-23625045