contentPageImage

Learn from the best!

Corporate beeld 3

Volg je momenteel een HBO of Universitaire studie en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht in de IT? AMIS biedt volop mogelijkheden!

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jouw wensen en verzinnen samen een leuke opdracht. Dit kan een meewerkstage betekenen maar ook een zelfstandig onderzoek. Natuurlijk krijg je een coach vanuit AMIS en staan alle collega’s open om jouw vragen te beantwoorden. Bovendien staan wij open voor groepsopdrachten, snuffelstages en stageopdrachten op andere vakgebieden zoals marketing en personeelszaken.

Ook als je binnenkort je diploma in ontvangst neemt zijn er volop mogelijkheden bij AMIS. Twee keer per jaar starten wij de AMIS Talent Launch. Dit is een traineeship waar je samen met een groep andere net-afstudeerders een bootcamp van 6 weken ondergaat waarin je volledig wordt opgeleid tot Oracle SOA of ADF ontwikkelaar. AMIS geeft de technische trainingen en zorgt voor uitdagende opdrachten waarin je samenwerkt met een team van ervaren AMIS experts. Jouw persoonlijke ontwikkeling wordt uiteraard niet vergeten. Samen met Procam zorgen wij voor vaardigheidstrainingen en een persoonlijke coach. Na afloop van de AMIS Talent Launch mag je jezelf een volwaardige Oracle consultant noemen en ben je in staat zelfstandig klantproblemen op te lossen.

AMIS is een kennisgedreven organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en kennisoverdracht hoog in het vaandel staat. Niet voor niets werken wij graag samen met stagiaires en young professionals om te leren van elkaar. Daarom houden wij nauw contact met hogescholen in Arnhem, Eindhoven, Amsterdam, Nijmegen en Utrecht.

Wij zijn op zoek naar de volgende mensen:
  • Stagiaire Webservices
  • Trainee Junior Consultant

Past één van de rollen bij jou? Neem vrijblijvend contact op met Eva van der Kleij.


Vragen of interesse?

Neem contact op
met Eva van der Kleij


E-mail of bel 030-6016000

 Eva van der Kleij