contentPageImage

AMIS Associates

Corporate beeld 3

Freelance IT-specialist en op zoek naar uitdaging?

Onder de naam AMIS Associates© bieden wij freelancers een diversiteit aan uitdagende Oracle opdrachten aan. Je werkt aan opdrachten die voor jou interessant zijn, op basis van heldere afspraken en een eerlijke en gelijkwaardige samenwerking. Samenwerking kan als onderdeel van een AMIS project maar ook op individuele basis.

Werken als AMIS Associate biedt vele voordelen:

Oracle Platinum Partner
AMIS is Oracle Platinum Partner en heeft een duidelijke footprint in het Oracle domein. Wij kenmerken ons door innovatie en kennisdeling.

Kennisdelen met vakgenoten
Wij bieden AMIS Associates toegang tot het AMIS netwerk. Daarnaast zijn AMIS Associates  welkom op onze interne en externe kennissessies. Zo leer je andere experts kennen binnen je vakgebied waar je later nog eens op terug kunt vallen. Ook organiseren we regelmatig “AMIS Associate” netwerkbijeenkomsten om je netwerk verder uit te diepen en te sparren over allerlei voorkomende zaken. Als AMIS Associate sta jij in direct contact met onze vakgoeroes, Oracle ACE’s en ACE Directors.

Trainingen
Als AMIS Associate krijg jij korting op al onze trainingen en masterclasses.

Jellow
AMIS is aangesloten bij het freelance platform Jellow. Door een aanmelding van slechts enkele minuten ben je in beeld bij vele opdrachtgevers die rechtstreeks contact met je kunnen opnemen. Doordat AMIS het Oracle domein van Jellow beheert, weten de opdrachtgevers dat er een kwalitatieve keuring heeft plaatsgevonden.

Vertel ons waarom je werkt als freelancer, waar je goed in bent en wat je tarief is. Stuur ook een uitgebreid CV mee. Wij doen ons best om jou zo snel mogelijk een reactie te geven over het verloop van het verdere traject. 

En de criteria? 

Je beschikt over minimaal drie jaar relevante Oracle-ervaring, in het bezit van een VAR, je bent betrokken en enthousiast. Graag zien we je CV tegemoet.