contentPageImage

Binnen kijken bij AMIS

Corporatebeeld 6

Werken bij AMIS

Aldo en Diana geven hun beeld bij het samenwerken met collega's binnen AMIS.

  • Wat is de inhoud van het werk dat je kunt verwachten? 
  • Hoe krijg je support van je collega's? 
  • Hoe houdt AMIS rekening met jouw wensen op het moment dat je op een opdracht ingezet wordt? 
  • Hoe zijn je collega's?

Visie en cultuur

Algemeen Directeur Paul Uijtewaal en Operationeel Directeur André van Dalen delen hun visie en vertellen meer over de cultuur binnen AMIS. Wat kan jij verwachten als medewerker van AMIS en wat heeft AMIS jou te bieden? Hoe pas je hier ook als minder ervaren Oracle specialist tussen? 

Kernwoorden: lef, ondernemerschap, gezonde eigenwijsheid en passie voor Oracle Techniek.

Kennisdeling en ontwikkeling

AMIS is een optelsom van de kennis en ervaring van meer dan 90 collega's. Peter en Lucas geven hun beeld op kennisdeling en persoonlijke ontwikkeling. Beide zijn Principal Consultant en spreken op diverse conferenties in binnen- en buitenland. Bij AMIS loop je continu voorop voor wat betreft Oracle en Java technologie.

Bij AMIS werk je niet alleen aan je ontwikkeling maar samen met de andere experts in jouw vakgebied of zelfs daar buiten. Als AMIS-er moet je om weten te gaan met het feit dat de wereld iedere 4 jaar er anders uit gaat zien. Dat lukt niet zonder hulp van je collega's. En ook niet zonder dat jij jouw collega's helpt.

Innovatie met ADF

Betty en Paco geven hun visie op de innovatie van AMIS op het gebied van Oracle en ADF. AMIS legt sterk de nadruk op het werken met nieuwe technologie en stimuleert dit bij haar medewerkers. Hierbij krijg je als ontwikkelaar ruimschoots de kans om jezelf te ontwikkelen onder andere door het bezoeken van Oracle Open World.

Kenmerken: vooruitstrevendheid, geen 9 tot 5 baan, voorop lopen en er toe doen.


Integratie van systemen met Oracle SOA Suite

Koppeling en integratie van systemen is niet meer weg te denken tegenwoordig. Marcel en Emiel geven hun visie op kennisdeling en kennisuitwisseling bij AMIS. Door jezelf verder te ontwikkelen, komen uitdagende projecten steeds dichterbij. Bij AMIS werk je samen met inspirerende collega's die altijd bereid zijn elkaar te helpen. Je bent tenslotte allemaal verantwoordelijk voor het gewenste resultaat.

Op het gebied van SOA en Integratie van Oracle systemen is AMIS koploper op het gebied van projecten en consultancy.