contentPageImage

Oracle ADF 11g, Productief Ontwikkelen

Corporatebeeld 4
Oracle ADF (Application Development Framework) is een verzamelnaam voor een groot aantal Java-georiënteerde technologieën, die samen een krachtige en productieve ontwikkel-toolstack vormen voor het bouwen van onder meer transactionele webapplicaties.

Praktische ervaring van AMIS

AMIS heeft vanaf de introductie van dit framework zeer veel ervaring opgedaan met het bouwen van software in Oracle ADF. De laatste versie van dit framework, Oracle ADF 11g, levert zeer veel out-of-the-box features die direct ingezet kunnen worden en de ontwikkelaar kan helpen bij productief ontwikkelen. AMIS heeft hier ervaring in bij zowel overheid als bij commerciële organisaties.

Oracle ADF is op open standaarden gebaseerd. Dat betekent dat benodigde kennis beschikbaar is in de markt en dat de technologie ook toegankelijk is voor ontwikkelaars zonder diepgaande kennis van Java. Daarnaast is het zeer productief. De oplossing is hierdoor voordeliger te realiseren. Oracle ADF maakt optimaal gebruik van de Oracle database. Bovendien is een keuze voor Oracle ADF een toekomstvaste keuze.

Combineren met andere frameworks

Oracle ADF kan prima gecombineerd worden met SOA, Webservices, JDeveloper, Oracle Webcenter en Oracle Service Bus. Oracle ADF sluit goed aan als uitbreiding op systemen die gemaakt zijn in Oracle PL/SQL, Oracle Forms of Designer.

Wilt u weten hoe we u kunnen helpen met oplossingen in Oracle ADF, neem dan gerust contact met ons op.


Lees ook meer over de AMIS Oracle ADF Performance Monitor