contentPageImage

Oracle OpenWorld Preview sessie

OOW

Datum donderdag 11 september 2014

Tijd 16.30 tot 21.30 uur

Kosten Gratis


Vanaf 28 september vindt in San Francisco de Oracle OpenWorld (OOW) conferentie plaats: hét evenement waar Oracle haar productstrategie uit de doeken doet en waar Oracle specialisten van over de hele wereld ervaringen uitwisselen.


Tegelijk met Oracle OpenWorld wordt ook de JavaOne conferentie georganiseerd, het trefpunt voor de wereldwijde Java gemeenschap. Meer dan 2.000 sessies, ruim 45.000 bezoekers en optredens van wereldberoemde artiesten; beide conferenties zijn zo groot dat zelfs de straat voor het gigantische Moscone Center door Oracle wordt overgenomen.


Helaas kan niet elke Oracle of Java specialist naar San Francisco afreizen. Daarom organiseert AMIS op donderdag 11 september weer de Oracle OpenWorld Preview sessie, zodat je de inhoud en sfeer van Oracle OpenWorld ook kunt beleven. Sprekers die enkele weken later op het podium in San Francisco staan verzorgen deze avond een preview van hun presentatie. Tijdens het diner hoor je de verhalen van eerdere conferenties, technische tips en trucs en kun je feedback geven op de presentaties.

Vanaf 16:30 bent je van harte welkom. Om 17:00 beginnen de eerste presentaties. Reken op een avond met inhoud, interessante mensen en sprekers en sessies met internationale allure. 

Houd de pagina in de gaten voor het programma en de abstracts.


Deelname aan de Oracle OpenWorld Preview sessie is gratis. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom snel jouw stoel!


Locatie

Edisonbaan 15
3439 MN Nieuwegein

Registratie formulier

*
*
*
*
*