contentPageImage

Mobile Applications voor iPhone en Android

Corporatebeeld 4

Het gebruik van smartphones en tablets neemt sterk toe en de verwachtiging is dat steeds meer mobiele toestellen worden gebruikt voor toegang tot internet. De gebruikers geven steeds meer de voorkeur aan handige Business applicaties boven het gebruik van websites. Veel gebruikers willen graag één apparaat waarop ze alles kunnen en overal én altijd toegang hebben.


AMIS levert met de Mobile Enabling Middleware een standaardoplossing voor het op een eenvoudige en snelle manier ontsluiten van uw data en processen op een mobiel toestel (iPhone en Android). Deze oplossing is geheel licentievrij. Er zijn geen extra kosten aan verbonden anders dan kosten voor configuratie en het ontwikkelen van de mobile applicatie zelf. AMIS levert mobiele applicaties voor IOS én voor Android.

Mobile Applicaties zonder zorgen

AMIS realiseert mobile applicaties op basis van bijvoorbeeld een Oracle database. AMIS kan de data en processen snel en efficiënt op een mobile device beschikbaar maken. Mobile ontsluiting heeft veel gevolgen voor volume en frequentie van interacties, verrijking van data en (near) real-time push 
notificatie. Dit zijn typisch functies waar MEM meerwaarde biedt. AMIS is in staat om mobile applicaties te ontwikkelen én kan omgaan met complexe data en processen vanuit een back-end. Om dit te realiseren heeft AMIS de Mobile Enabling Middleware laag ontwikkeld. Dit is een eenvoudige tussenlaag die een brug slaat tussen het bestaande back-end en de wereld van mobile devices. Back-end is hierbij de verzameling van bijvoorbeeld bestaande applicaties, services en databases. Met deze Mobile Enabling Middleware is AMIS in staat om data en processen beschikbaar te maken op bijvoorbeeld de iPhone, Andoid of iPad, zonder dat dit effect heeft op performance, beschikbaarheid en complexiteit van de bestaande systemen.
Mobile Middleware

Meer weten over Oracle mobile?

Neem contact op met 

Bjorn Raaijmakers 

E-mail of bel 06-34659137