AMIS Events
Home events

AMIS Events

Hieronder vindt u een overzicht van de evenementen die AMIS organiseert of de evenementen waar AMIS een bijdrage aan levert.

Node.js workshop 31 maart

Op 31 maart 2016 geeft AMIS een Node.js workshop aan ontwikkelaars en programmeurs. Na een algemene introductie gaat iedereen zelf aan de slag.

Optimalisatie van Oracle systemen en software

AMIS op OGh Fusion Middleware Experience 2016

Op 16 februari kun je Middlewarekennis vergaren op de OGh Fusion Middleware Experience 2016. Ook AMIS is aanwezig: naast een stand waar je extra informatie kunt halen en demo’s kunt bekijken, leveren we twee sprekers.

Architectenplatform november 2015

Architectenplatform november 2015

Dinsdag 17 november werd er weer een Architecten Platform georganiseerd, waarin AMIS terugblikte op Oracle Open World 2015 met klanten en AMIS-architecten.

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event

Op 12 november 2015 bezochten 40 externe bezoekers het AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event. Samen met de 30 AMIS-collega’s zat de zaal helemaal vol. Acht presentatoren vertelden over de technische highlights van OOW15.

AMIS Oracle Openworld Welkomstborrel 2015

Welcome Cocktail op Oracle OpenWorld druk bezocht

Op 25 oktober was AMIS al voor het vierde jaar de exclusieve sponsor van de Benelux Welcome Cocktail in San Francisco. Deze borrel is de informele 'kick-off' van Oracle OpenWorld voor de Benelux delegatie.

AMIS OOW15 Preview event

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Preview event

Traditiegetrouw organiseerde AMIS weer een Oracle OpenWorld Preview Event. Deelnemers kregen een reeks aan presentaties die ook op OOW15 worden gegeven en sessies over onderwerpen die hoog op de OOW15 agenda staan.

Seminar Simplified Security

Op 18 juni organiseerde AMIS een seminar over Simplified Security. We lieten zien hoe je security eenvoudig en overzichtelijk kunt invoeren.

PaaS Preview

PaaS Preview Event

Op 26 mei organiseerde AMIS een Preview sessie over de Oracle PaaS (Platform as a Service) diensten Process Cloud, Integration Cloud en Mobile Cloud.

Kennissessie UX

Kennissessie User Experience

De AMIS kennissessie werd bezocht door een gemeleerd gezelschap van designers en IT-ontwikkelaars. Tijdens deze kennissessie over User Experience worden een drietal interfaces van echte klantcases gepresenteerd.

X-Masterclass SOA Suite 12c

X-Masterclass SOA Suite 12c

AMIS organiseerde op vrijdag 19 december een Christmas Masterclass SOA Suite 12c. Deze masterclass was gebaseerd op de ervaringen die zijn opgedaan door deelname aan het bèta-programma en uitgebreid research en vele experimenten.

SOA Suite 12c Community Event met Simone Geib

Op donderdag 11 december organiseerde AMIS een community event rond Oracle SOA Suite. Speciale gast was Simone Geib, Director of Product Management bij Oracle en hét gezicht van SOA Suite 12c release.

User Experience event 2014

User Experience Event

Dinsdag 18 maart werd bij AMIS in Nieuwegein het User Experience Event gehouden. Een team van 15 R&D-specialisten van Oracle Corporation is vanuit San Francisco naar Nederland gekomen om de laatste ontwikkelingen te laten zien.