nagebootste bloemen van glas
Home events

AMIS Events

Hieronder vindt u een overzicht van de evenementen die AMIS organiseert of de evenementen waar AMIS een bijdrage aan levert.

SIG database

Database sessie 20 oktober

Op donderdag 20 oktober geeft AMIS een presentatie over twee verschillende DBA onderwerpen: RMAN en High Availability New Features van Oracle 12c. Je kunt je hiervoor aanmelden.

OOW16 review AMIS

OOW16 Review event

Ook dit jaar organiseert AMIS weer een Oracle OpenWorld Review event. In een avond praten we je bij over alle nieuwtjes die we hebben opgepikt op OOW16 in San Francisco. Deelname is kostenloos, wel vragen we je om je in te schrijven.

foto van een groot aantal ramen in een flatgebouw

Architectenplatform 10 oktober

Op maandagavond 10 oktober is er een bijeenkomst van het Architectenplatform bij AMIS. De focus ligt deze avond op de informatie die wij hebben meegenomen van Oracle OpenWorld.

OOW16 Insider Tips

Hoe haal je het meest uit een week Oracle OpenWorld en San Francisco? Wij delen graag alle ins en outs met je en hebben vele nuttige tips, die zelfs de meest doorgewinterde OOW-bezoeker goed van pas kunnen komen.

nachtelijke skyline

OOW16 Benelux Welcome Cocktail

Ga je naar OOW16 in San Francisco? Geen betere manier om aan dit geweldige event te beginnen dan de Benelux Welcome Cocktail op zondagavond 18 september in restaurant Rosa Mexicano. Ook dit jaar is AMIS weer exclusief sponsor van deze gezellige borrel.

foto van twee mannen die tussen stands op een beurs lopen

Jubileumconferentie - AMIS 25 Beyond the Horizon

Op 2 en 3 juni 2016 was Hangaar 2 van vliegveld Valkenburg bij Katwijk het decor van de jubileumconferentie "AMIS 25 - Beyond the Horizon". Twee dagen vol met Oracle kennis, met meer dan 100 sessies verdeeld in 8 parallelle tracks.

foto van meeuw die voor een blauwe lucht vliegt

RxJS introductie

Op 16 juni geeft AMIS een introductie sessie over Reactive Programming met RxJS. Dit begint met een inleiding over Reactive Programming in het algemeen, waarna iedereen zelf aan de slag gaat met RxJS.

foto van klimop tegen een bakstenen muur

Node.js workshop 31 maart

Op 31 maart 2016 gaf AMIS een Node.js workshop aan ontwikkelaars en programmeurs. Na een algemene introductie ging iedereen zelf aan de slag.

ingezoomde foto van opgerolde kabels

AMIS op OGh Fusion Middleware Experience 2016

Op 16 februari kun je Middlewarekennis vergaren op de OGh Fusion Middleware Experience 2016. Ook AMIS is aanwezig: naast een stand waar je extra informatie kunt halen en demo’s kunt bekijken, leveren we twee sprekers.

foto van een groot aantal ramen in een flatgebouw

Architectenplatform november 2015

Dinsdag 17 november werd er weer een Architecten Platform georganiseerd, waarin AMIS terugblikte op Oracle Open World 2015 met klanten en AMIS-architecten.

foto van een groot aantal schoenen dat aan een kabel hangt

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event

Op 12 november 2015 bezochten 40 externe bezoekers het AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event. Samen met de 30 AMIS-collega’s zat de zaal helemaal vol. Acht presentatoren vertelden over de technische highlights van OOW15.

foto van sfeerlampjes voor een raam

Welcome Cocktail op Oracle OpenWorld druk bezocht

Op 25 oktober was AMIS al voor het vierde jaar de exclusieve sponsor van de Benelux Welcome Cocktail in San Francisco. Deze borrel is de informele 'kick-off' van Oracle OpenWorld voor de Benelux delegatie.

foto van een deel van een raam dat op stuiken uitkijkt

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Preview event

Traditiegetrouw organiseerde AMIS weer een Oracle OpenWorld Preview Event. Deelnemers kregen een reeks aan presentaties die ook op OOW15 worden gegeven en sessies over onderwerpen die hoog op de OOW15 agenda staan.

foto van een stapeltje ketting sloten

Seminar Simplified Security

Op 18 juni organiseerde AMIS een seminar over Simplified Security. We lieten zien hoe je security eenvoudig en overzichtelijk kunt invoeren.

wolkenhemel die weerkaatst wordt in een glazen flatgebouw

PaaS Preview Event

Op 26 mei organiseerde AMIS een Preview sessie over de Oracle PaaS (Platform as a Service) diensten Process Cloud, Integration Cloud en Mobile Cloud.

foto van een oude verweerde typemachine

Kennissessie User Experience

De AMIS kennissessie werd bezocht door een gemeleerd gezelschap van designers en IT-ontwikkelaars. Tijdens deze kennissessie over User Experience worden een drietal interfaces van echte klantcases gepresenteerd.

rood vlak met kerstbeelden als een kerstbal, bel en sneeuwvlokken

X-Masterclass SOA Suite 12c

AMIS organiseerde op vrijdag 19 december een Christmas Masterclass SOA Suite 12c. Deze masterclass was gebaseerd op de ervaringen die zijn opgedaan door deelname aan het bèta-programma en uitgebreid research en vele experimenten.

een groep bomen die reflecteert in een kerstbal

SOA Suite 12c Community Event met Simone Geib

Op donderdag 11 december organiseerde AMIS een community event rond Oracle SOA Suite. Speciale gast was Simone Geib, Director of Product Management bij Oracle en hét gezicht van SOA Suite 12c release.

foto van rijen uitgeklapte klapstoeltjes

User Experience Event

Dinsdag 18 maart werd bij AMIS in Nieuwegein het User Experience Event gehouden. Een team van 15 R&D-specialisten van Oracle Corporation is vanuit San Francisco naar Nederland gekomen om de laatste ontwikkelingen te laten zien.