nagebootste bloemen van glas
Home events

AMIS Events

Hieronder vindt u een overzicht van de evenementen die AMIS organiseert of de evenementen waar AMIS een bijdrage aan levert.

Oracle Cloud Test Drives - 20 april 2017

Cloud Test Drives 5 september

Op 5 september organiseert AMIS voor de tweede keer de Oracle Cloud Test Drives. AMIS laat een groep Oraclegebruikers kennismaken met een aantal van deze Cloud Services. Zij kunnen deze dag hands-on ervaring opdoen.

Kennissessie ADF and JavaScript

Kennissessie ADF en JavaScript

Op donderdag 6 juli organiseert AMIS een kennissessie over ADF en JavaScript. In deze sessie zullen we laten zien hoe JavaScript kan worden geintegreerd in out-of-the-box ADF Faces – release 12c

Kennissessie Docker 26 juni

Wil je de basis leren van werken met Docker Container? Kom dan naar onze Kennissessie op maandag 26 juni. We richten ons op Docker met Linux.

workshop introductie Node.JS

AMIS organiseert op 22 juni een workshop introductie Node.js. Na een korte introductie ga je tijdens deze workshop zelf aan de slag met Node.JS. Je maakt kennis met de belangrijkste mogelijkheden, zodat je er later zelf verder mee kunt.

OGh tech experience june 2017

OGh Tech Experience 2017

Op donderdag 15 en vrijdag 16 juni 2017 organiseert de OGh haar eerste Tech Experience: een samensmelting van de succesvolle OGh Fusion Middleware Experience en de DBA & SQL Celebration Day. Dit tweedaagse event zal dus de complete Oracle Stack bedienen. AMIS is hoofdsponsor van dit event.

Oracle Cloud Test Drives - 20 april 2017

Oracle Cloud Test Drives - hands-on ervaring

Er zijn veel Oracle Cloud Services beschikbaar, ook op het gebied van Platform (PaaS) en Infrastructure (IaaS). AMIS heeft een groep Oraclegebruikers kennis laten maken met een aantal van deze Cloud Services. Ook hebben zij hands-on ervaring op kunnen doen.

AMIS workshop NoSQL databases

14 Maart: Introductie NoSQL databases en kennismaking MongoDB

Er is een breed spectrum aan NoSQL databases beschikbaar om data in verschillende formaten en voor diverse toepassingen vast te leggen en beschikbaar te stellen. In deze sessie bespraken we de gedachte achter NoSQL databases en gingen deelnemers met MongoDB aan de slag.

9 Februari: Apache Kafka introductie

Apache Kafka is een open source platform voor real time verwerking van grote aantallen messages. In deze sessie kregen deelnemers een introductie van Apache Kafka en zijn ze er ook zelf mee aan de slag gegaan.

OMC event

Oracle Management Cloud event

Oracle Management Cloud - Systems Management as a Service. Op 26 januari 2017 gaf AMIS samen met Oracle een introductie voor twee doelgroepen.

Oracle Cloud Day

Oracle Cloud Day 2016

Op de Oracle Cloud Day op 6 december ontvingen bezoekers informatie over de nieuwste trends en ontwikkelingen in IT en Innovatie door inspirende keynotes van o.a. Alexander Klöpping en Vincent Everts. AMIS was sponsor van de Oracle Cloud Day, presenteerde in de Developer Track en participeerde in de Hackathon.

AMIS op Continuous Delivery Conference 1 december

Op 1 december 2016 stond Conclusion op de Continuous Delivery Conference in het Spant! in Bussum. AMIS was daar samen met een aantal andere Conclusion-werkmaatschappijen aanwezig om te presenteren en bezoekers te helpen bij hun Continuous Delivery uitdagingen.

foto van meeuw die voor een blauwe lucht vliegt

WebDev sessie 22 november

De laatste Web Development sessie van 2016 was op 22 november. Met het laatste JavaScript nieuws, ngEurope en DeliverableJS. Deze sessie was ook open voor externen.

beerjs

BeerJS Utrecht was groot succes

Op donderdag 17 november was de eerste BeerJS in Utrecht. BeerJS is een wereldwijd fenomeen waar JavaScript ontwikkelaars samenkomen en kennisdelen onder het genot van een glas (speciaal) bier.

puppet

PuppetConf 2016 Review Event

Op donderdag 24 november was het Conclusion PuppetConf Review Event. Een interessant event voor DevOps engineers, infrastructuur architecten en Puppet specialisten die meer wilden weten over Puppet.

SIG database

Database sessie 20 oktober

Op donderdag 20 oktober gaf AMIS een presentatie over een DBA onderwerp: RMAN. Bij deze sessie was iedereen welkom. Herman Buitenhuis van AMIS leidde deze kennissessie.

OOW16 review AMIS

OOW16 Review event

Ook dit jaar organiseerde AMIS weer een Oracle OpenWorld Review event. In een avond hebben we je bijgepraat over alle nieuwtjes die we hebben opgepikt op OOW16 in San Francisco.

foto van meeuw die voor een blauwe lucht vliegt

Sessie Web Development JavaScript Nieuws

Op 12 oktober organiseerde de Web Development practice van AMIS een JavaScript Nieuws sessie. Deze sessie was interessant voor zowel NodeJS als Web ontwikkelaars.

foto van een groot aantal ramen in een flatgebouw

Architectenplatform 10 oktober

Op maandagavond 10 oktober was er een bijeenkomst van het Architectenplatform bij AMIS. De focus lag deze avond op de informatie die wij hebben meegenomen van Oracle OpenWorld.

OOW16 Insider Tips

Hoe haal je het meest uit een week Oracle OpenWorld en San Francisco? Wij delen graag alle ins en outs met je en hebben vele nuttige tips, die zelfs de meest doorgewinterde OOW-bezoeker goed van pas kunnen komen.

nachtelijke skyline

OOW16 Benelux Welcome Cocktail

Ga je naar OOW16 in San Francisco? Geen betere manier om aan dit geweldige event te beginnen dan de Benelux Welcome Cocktail op zondagavond 18 september in restaurant Rosa Mexicano. Ook dit jaar is AMIS weer exclusief sponsor van deze gezellige borrel.

foto van twee mannen die tussen stands op een beurs lopen

Jubileumconferentie - AMIS 25 Beyond the Horizon

Op 2 en 3 juni 2016 was Hangaar 2 van vliegveld Valkenburg bij Katwijk het decor van de jubileumconferentie "AMIS 25 - Beyond the Horizon". Twee dagen vol met Oracle kennis, met meer dan 100 sessies verdeeld in 8 parallelle tracks.

foto van meeuw die voor een blauwe lucht vliegt

RxJS introductie

Op 16 juni gaf AMIS een introductie sessie over Reactive Programming met RxJS. Dit begon met een inleiding over Reactive Programming in het algemeen, waarna iedereen zelf aan de slag ging met RxJS.

foto van klimop tegen een bakstenen muur

Node.js workshop 31 maart

Op 31 maart 2016 gaf AMIS een Node.js workshop aan ontwikkelaars en programmeurs. Na een algemene introductie ging iedereen zelf aan de slag.

ingezoomde foto van opgerolde kabels

AMIS op OGh Fusion Middleware Experience 2016

Op 16 februari kon je Middlewarekennis vergaren op de OGh Fusion Middleware Experience 2016. Ook AMIS was aanwezig: naast een stand waar je extra informatie kon halen en demo’s kon bekijken, leverden we twee sprekers.

foto van een groot aantal ramen in een flatgebouw

Architectenplatform november 2015

Dinsdag 17 november werd er weer een Architecten Platform georganiseerd, waarin AMIS terugblikte op Oracle Open World 2015 met klanten en AMIS-architecten.

foto van een groot aantal schoenen dat aan een kabel hangt

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event

Op 12 november 2015 bezochten 40 externe bezoekers het AMIS Oracle OpenWorld 2015 Review event. Samen met de 30 AMIS-collega’s zat de zaal helemaal vol. Acht presentatoren vertelden over de technische highlights van OOW15.

foto van sfeerlampjes voor een raam

Welcome Cocktail op Oracle OpenWorld druk bezocht

Op 25 oktober was AMIS al voor het vierde jaar de exclusieve sponsor van de Benelux Welcome Cocktail in San Francisco. Deze borrel is de informele 'kick-off' van Oracle OpenWorld voor de Benelux delegatie.

foto van een deel van een raam dat op stuiken uitkijkt

AMIS Oracle OpenWorld 2015 Preview event

Traditiegetrouw organiseerde AMIS weer een Oracle OpenWorld Preview Event. Deelnemers kregen een reeks aan presentaties die ook op OOW15 worden gegeven en sessies over onderwerpen die hoog op de OOW15 agenda staan.

foto van een stapeltje ketting sloten

Seminar Simplified Security

Op 18 juni organiseerde AMIS een seminar over Simplified Security. We lieten zien hoe je security eenvoudig en overzichtelijk kunt invoeren.

wolkenhemel die weerkaatst wordt in een glazen flatgebouw

PaaS Preview Event

Op 26 mei organiseerde AMIS een Preview sessie over de Oracle PaaS (Platform as a Service) diensten Process Cloud, Integration Cloud en Mobile Cloud.

foto van een oude verweerde typemachine

Kennissessie User Experience

De AMIS kennissessie werd bezocht door een gemeleerd gezelschap van designers en IT-ontwikkelaars. Tijdens deze kennissessie over User Experience worden een drietal interfaces van echte klantcases gepresenteerd.

rood vlak met kerstbeelden als een kerstbal, bel en sneeuwvlokken

X-Masterclass SOA Suite 12c

AMIS organiseerde op vrijdag 19 december een Christmas Masterclass SOA Suite 12c. Deze masterclass was gebaseerd op de ervaringen die zijn opgedaan door deelname aan het bèta-programma en uitgebreid research en vele experimenten.

een groep bomen die reflecteert in een kerstbal

SOA Suite 12c Community Event met Simone Geib

Op donderdag 11 december organiseerde AMIS een community event rond Oracle SOA Suite. Speciale gast was Simone Geib, Director of Product Management bij Oracle en hét gezicht van SOA Suite 12c release.

foto van rijen uitgeklapte klapstoeltjes

User Experience Event

Dinsdag 18 maart werd bij AMIS in Nieuwegein het User Experience Event gehouden. Een team van 15 R&D-specialisten van Oracle Corporation is vanuit San Francisco naar Nederland gekomen om de laatste ontwikkelingen te laten zien.