rijen palmbomen onder een enorme overkoepeling
Home architectuur

Architectuur

Een goed doordachte architectuur bespaart geld. Het beschrijft een oplossing die goed aansluit bij wat de stakeholders verwachten. De architect zorgt hiermee voor een raamwerk waarin investeringen in IT kunnen renderen en ook toekomstvast en beheersbaar zijn.

foto van rode rotsen

Agile Architectuur

Architectuur moet een logisch onderdeel te maken van het dagelijks werk in IT. Geen boekwerken met richtlijnen die zo complex en veelomvattend zijn dat niemand echt de moeite neemt zich erin te verdiepen. Maar voordoen, samendoen en vervolgens zelf doen. De omstandigheden creëren waaronder iedereen wil werken met architectuur.

ingezoomde foto van een bessenstruik

Optimalisatie van het Platform

IT is tegenwoordig een vast onderdeel van bijna alles wat we doen. Zonder elektriciteit, wifi of 3G/4G hebben we het gevoel dat de wereld om ons heen hapert of zelfs tot stilstand komt. We kunnen niet meer zonder en verwachten dan ook dat alle IT die we gebruiken altijd beschikbaar is.

foto van wolken

Oracle Cloud - Hoe waardevol is het voor u?

Een goed doordachte architectuur van het IT-landschap draagt bij aan deze gewenste flexibiliteit en schaalbaarheid. Cloud kan een belangrijk onderdeel zijn van deze goed doordachte architectuur. Maar hoe bepaalt u of de bewuste keuze voor Cloud daadwerkelijk wat oplevert?

foto van een oude stenen wachttoren

Security en informatiebeveiliging

Steeds meer Nederlandse bedrijven, gemeenten en overheden melden beveiligingsincidenten. Het is inmiddels meer regel dan uitzondering dat iemand uw bedrijf probeert te hacken. Het beveiligen van uw bedrijfsinformatie is daarom een must. Het draagt niet alleen bij aan uw bedrijfsdoelstellingen, het raakt het bestaansrecht van uw organisatie.