een rij van boeddhistische beelden

Oracle Identity and Access Management

Service gebaseerde oplossingen koppelen systemen binnen organisaties en, de laatste jaren, ook steeds meer tussen organisaties. Vrijwel elke organisatie heeft te maken met een groeiende afhankelijk van ketenintegratie. De informatie stroomt tussen de bedrijven en systemen over de grenzen van de individuele organisatie. Deze oplossingen slagen alleen wanneer geregeld is wie wanneer toegang krijgt tot welke informatie en welke applicaties.

Voldoen aan wet- en regelgeving

AMIS zorgt dat u met Oracle Identity en Access Management een betrouwbare oplossing heeft voor rechten en toegang tot kritische bedrijfsgegevens. Deze integrale security oplossing is toepasbaar op het volledige applicatie landschap, in de userinterface en op de middleware en database. Maar ook op technische services, bedrijfsprocessen en in het personaliseren van services waardoor de afnemer op zijn profiel toegesneden informatie ziet. Zelfs over de grenzen van de eigen organisatie heen. Het inrichten en onderhouden van deze toegang kan een kostbaar en complex geheel worden. Met het gebruik van Identity en Access Management oplossingen voorkomt u dit en voldoet uw organisatie ook beter aan wet- en regelgeving rondom informatiebeveiliging.

Effectief en beheersbaar

Door gebruik van Oracle Identity en Access management heeft u een centrale plek waar u identiteit en toegang regelt en beheert. De identiteit en toegang van medewerkers, klanten, partners, leveranciers en andere belanghebbenden over de volledige keten. De Identity en Access Management oplossingen maken informatie en applicaties op een effectieve en beheersbare wijze beschikbaar voor groepen gebruikers binnen en buiten uw organisatie. AMIS kan deze oplossing toepassen in zowel een heterogene Oracle omgeving, als in een meer gemengde omgeving waarin traditionele systemen gecombineerd worden met Cloud systemen.

Continuïteit en integratie

AMIS helpt u om de Oracle Identity and Access Management oplossingen op een effectieve wijze te implementeren. Daarmee integreert u identity management en access management. Daarna kunt u voor verschillende gebruikers en applicaties de continuïteit in het beheren de regels voor toegang tot systemen waarborgen (‘policy management’). Dit kan over de verschillende domeinen, gebruikersgroepen en applicaties heen en is niet beperkt tot alleen maar Oracle gebaseerde systemen. U beschikt over effectieve monitoring en rapportage en kunt volledig identity lifecycle management uitvoeren. Dit kan zowel in uw eigen datacentrum als op Cloud toepassingen.

Wilt u meer weten over de Oracle AMIS Identity and Access Management oplossingen van AMIS? Wij helpen u graag verder.