Een overzicht van allerlei stands in een grote hal voor AMIS 25
Home events AMIS25 Conference

Jubileumconferentie - AMIS 25 Beyond the Horizon

Op 2 en 3 juni 2016 was Hangaar 2 van vliegveld Valkenburg bij Katwijk het decor van de jubileumconferentie "AMIS 25 - Beyond the Horizon". Twee dagen vol met Oracle kennis, met meer dan 100 sessies verdeeld in 8 parallelle tracks.

Meer dan 300 aanwezigen beleefden twee dagen lang 'AMIS25 - Beyond the Horizon'. een Oracle kennisconferentie met 85 sprekers uit maar liefst vijf continenten. Allemaal kwamen ze naar de grote hangaar, die speciaal voor de conferentie werd aangekleed en waarin 8 'domes' fungeerden als zalen. De domes kregen al snel bijnamen: springkussens, inflatable conference rooms, ice houses, maar onze favoriet was toch wel de 'knowledge igloo'.

Op 2 juni werd de conferentie officieel afgetrapt met een openingsfilm. Professor Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven verzorgde hierna de keynote: The future of Cars, Robots and Humans.

We kijken terug op een zeer geslaagde conferentie waar veel kennis is gedeeld, veel genetwerkt en ook veel gelachen. Nog even nagenieten? De foto's van de conferentie en het feest staan op Facebook.

Bezoekers en sprekers hebben ontzettend veel tweets verstuurd met #AMIS25 tijdens en na de conferentie. #AMIS25 was zelfs even trending topic. We hebben een selectie uit de leukste berichten gemaakt.

Een verzameling van tweets over AMIS25

foto van een grote groep mensen op een beurs

Foto galerij AMIS 25

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Neem een kijkje in de foto galerij voor een terugblik op twee dagen kennisdelen en 'celebration'.

wite vlak met rode woorden: expands, builds, amis, innovates, shares, inspires

AMIS25 Openingsfilm

De opening van AMIS 25 Beyond the Horizon opnieuw beleven? Dat kan! Bekijk hier de openingsfilm.

foto van vrouw die iets op een scherm presenteert aan zittende mensen

Programma AMIS25

2 dagen, 112 sessies, 85 sprekers... Wil je het programma nog een keer inzien? Dat kan natuurlijk.