opgerolde snoeren in allerlei kleuren
Home optimalisatie

Optimalisatie van oracle systemen en software

AMIS helpt opdrachtgevers het maximale uit hun Oracle investeringen te halen. Hiervoor zetten we niet alleen onze kennis en kunde in, maar ook een aantal hulpmiddelen om dit voor elkaar te krijgen. Continuous Delivery, het goed inregelen van Oracle beheer, de Agile manier van werken en goede training voor onze klanten kunnen veel bijdragen.

foto van een oude trein die over een metalen spoorbrug rijdt

Continuous Delivery

Continuous Delivery is een werkwijze die ervoor zorgt dat het opleveren van software betrouwbaar, snel en voorspelbaar verloopt. Het is hiermee het fundament voor de ‘agile’ organisatie die op elk gewenst moment een nieuwe versie van de software naar productie wil brengen.

foto van duiven die op de reling van een vuurtoren landen en zitten

Oracle Beheer

AMIS gelooft niet in een ‘one size fits all’ benadering bij beheer van complexe IT-infrastructuren. Ook bouwen we geen muren om ‘ons beheer’ door het stellen van eisen en voorwaarden. Wel halen we het beste in uw mensen en in onszelf naar boven door focus op resultaat, kennis en begrip van uw doelstellingen.

foto van houten staven met varierende lengtes die rechtop staan met bomen op de achtergrond

Agile en Scrum: Flexibel en snel resultaat

Het implementeren van software draait om het minimaliseren van projectrisico's. Traditionele projectmethoden schieten hierin vaak tekort. De Agile Scrum methodiek voorziet in deze behoefte.

een foto van antilopen in hoog gras

Training en Masterclasses

Bij AMIS zit kennisopbouw en kennisdeling in ons DNA verankerd. Niet alleen binnen onze groep van medewerkers, maar vooral met de wereld om ons heen. We delen onze kennis ook in verschillende trainingen en masterclasses. Vaak ook op maat en afgestemd op de trainingsbehoefte van onze klanten en relaties.