een stapel rode pepers
Home AMIS

Oracle Technologie Partner

AMIS is dé Oracle technologie partner in Nederland. Consultants van AMIS zijn betrokken bij alle grote Oracle projecten in Nederland en diverse spraakmakende projecten wereldwijd. Wij helpen onze opdrachtgevers maximaal rendement uit hun investeringen in moderne Oracle technologie te halen.

Bij AMIS werken spraakmakende consultants die regelmatig op het podium staan om hun visie op Oracle technologie te geven. Tegelijkertijd werken bij AMIS ook heel veel consultants die gewoon goed zijn in hun vakgebied. Wat al deze mensen met elkaar delen, is hun drive om de Oracle technologie te doorgronden en toe te passen in spraakmakende projecten bij opdrachtgevers. Vooral bij opdrachtgevers waar AMIS echt het verschil mag maken.

AMIS levert een internationale bijdrage aan het succes met Oracle technologie. Elke dag raadplegen meer dan 5000 bezoekers de AMIS Technology blog waar ze delen in onze kennis en ervaring. Bij AMIS werken 3 Oracle ACE’s, waarvan 1 ACE Director, die door publicaties en presentaties regelmatig bijdragen leveren aan de wereldwijde Oracle gemeenschap.

AMIS is Oracle Platinum Partner. AMIS heeft daarnaast verschillende onderscheidingen en erkenningen ontvangen . Zo is AMIS in zowel in 2015, 2014, 2013 als in 2011 AMIS verkozen tot Oracle Middleware partner of the year.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

Ondernemen draait om het creëren van waarde. Dit moet niet alleen zakelijke en economische waarde zijn, maar ook waarde voor de mensen waar we mee werken, onze leefomgeving, de dagelijkse bedrijfsvoering en de maatschappij waar we deel van uitmaken. Dit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt steeds meer in de beleidskaders van AMIS meegenomen.

Maar MVO is wat ons betreft ook een kwestie van doen. Zo faciliteert en bevordert AMIS het rijden met elektrische auto's. In Nieuwegein bieden wij gasten en medewerkers gratis laden aan via de daarvoor aanwezige laadpunten. Ook kunnen medewerkers, naast de leaseauto die vaak hybride is, zonder extra kosten gebruik maken van het openbaar vervoer.

Door het opnieuw inrichten van ons datacenter en het steeds meer werken met oplossingen vanuit de Cloud heeft AMIS het gebruik van elektriciteit met ongeveer 30% weten te reduceren. In de zomer van 2013 heeft AMIS zonnepanelen op het dak van het kantoor in Nieuwegein geplaats. Deze zonnepanelen voorzien in ruim 20% van de jaarlijkse energie behoefte. 

foto van standbeelden van mannen in renaissancekleding die dingen vasthouden, waaronder een bootje

historie

Van Aircraft Maintenance Information System naar dé Oracle technologie partner in Nederland.

foto van een aantal flats naast elkaar

AMIS Referenties

Het succes van AMIS wordt mogelijk gemaakt door onze opdrachtgevers. Zij hebben ons de kans gegeven om innovatieve, moderne projecten uit te voeren op basis van de laatste Oracle technologie. Hieronder vind je enkele praktijkvoorbeelden.

foto van talloze vlaggen die aan lijnen voor een stenen muur hangen

Awards

AMIS heeft een verschillende onderscheidingen en erkenningen ontvangen. Met trots zetten we ze voor u op een rijtje.

foto van lopende wilde paarden

AMIS team

Bij AMIS werken mensen die gedreven zijn om samen te werken. Samenwerken met klanten, met elkaar en met partners. En ook graag met u.

ingezoomde foto van de stamper van een bloem

Kennisdelen

Bij AMIS zit kennisopbouw en kennisdeling in ons DNA . Niet alleen binnen onze groep van medewerkers, maar vooral met de wereld om ons heen. Daarom publiceren we talloze artikelen op de AMIS technology blog en in de media, schrijven we whitepapers en geven we lezingen op bijna elke Oracle conferentie, in binnen- en buitenland.

foto van een blauw lucht door de takken van bomen heen

AMIS Partners

AMIS heeft zijn eigen ecosysteem van partijen die iets toevoegen aan het portfolio van AMIS.

foto van een antieke straatlantaarn

Toegepaste Innovatie

We zijn inmiddels gewend aan een wereld die continu verandert. Maar aan de toenemende snelheid daarvan nog niet. Successen uit het verleden bieden allang geen garantie meer voor de toekomst. De wereld staat op technologisch gebied regelmatig op zijn kop, we zien ‘disruptive technology’ en er ontstaan complete ‘paradigma shifts’, waarbij eerdere aannames niet meer van toepassing zijn. Hoe ga je daar nou mee om?