de stamper van een bloem
Home AMIS kennisdelen

Kennisdelen

Bij AMIS zit kennisopbouw en kennisdeling in ons DNA. Niet alleen binnen onze groep van medewerkers, maar vooral met de wereld om ons heen. Daarom publiceren we talloze artikelen op de AMIS technology blog en in de media, schrijven we whitepapers en geven we lezingen op bijna elke Oracle conferentie, in binnen- en buitenland.

AMIS Technology blog

De AMIS technology blog is een wereldwijd fenomeen. Je treft hier een duizelingwekkend aantal ideeën, experimenten en concrete antwoorden aan op Oracle technologie vraagstukken. Deze blog bestaat al meer dan 10 jaar,  wordt dagelijks geraadpleegd door meer dan 5.000 bezoekers wereldwijd en is de meest bezochte Oracle blog buiten het oracle.com-domein. Het is dé plek voor je dagelijkse shot Oracle technologie. Bezoek de AMIS Technology blog.

Whitepapers

Regelmatig publiceren medewerkers van AMIS een whitepaper waarin we onze kennis van de Oracle technology delen. Zeer bekend en geliefd zijn de jaarlijkse Oracle OpenWorld Review whitepapers.

Artikelen

AMIS en haar medewerkers delen graag kennis en schrijven naast whitepapers ook regelmatig artikelen Oracle technologie vraagstukken. Naast dat deze artikelen gepubliceerd worden op de AMIS Technology blog, verschijnen er ook regelmatig artikelen van AMIS medewerkers op andere media.

Presentaties

AMIS medewerkers staan regelmatig op het (internationale) podium. Bij externe conferenties, zoals Oracle OpenWorld en verschillende User Conferences, maar ook tijdens onze eigen evenementen. Enkele van de presentaties die we hebben gegeven hebben we gedeeld op Slideshare.

Trainingen en Masterclasses

De trainingen en masterclasses van AMIS zijn een bron van Oracle kennis. De meeste trainingen en masterclasses geven we on demand en bij onze huidige klanten. Bezoek onze trainingspagina voor een overzicht van de mogelijkheden.

Persoonlijke blogs

AMIS en haar medewerkers delen graag de kennis die ze hebben via blogs. Naast de bekende AMIS Technology blog hebben een aantal AMIS medewerkers hun eigen blog- of website.

Een overzicht:

Blog Chris Gralike over system engineering

Blog Frank Houweling over ADF

Blog Paco van der Linden over ADF

Blog Patrick Barel over PL/SQL

Blog Jorrit Nijssen over APEX and JAVA

Blog Job Oprel over Experiences of an Oracle Database Consultant

Blog Maarten Smeets over Oracle SOA and Java Development