gebolde afbeelding van een rij flatgebouwen
Home AMIS referenties

AMIS Referenties

Het succes van AMIS wordt mogelijk gemaakt door onze opdrachtgevers. Zij hebben ons de kans gegeven om innovatieve, moderne projecten uit te voeren op basis van de laatste Oracle technologie. Hieronder vind je enkele praktijkvoorbeelden.

mediq logo

Realisatie integratielaag Mediq Apotheken Nederland

Mediq is een belangrijke speler in de internationale zorg. Iedere dag verbetert Mediq de kwaliteit van leven van miljoenen mensen, door ze te voorzien van medische middelen, medicijnen en bijbehorende zorg. Thuis, bij de huisarts, in het ziekenhuis of de zorginstelling, of via één van onze apotheken.

gd logo

Efficiency in de keten van diergezondheid

Hoe zorgt een gezondheidsdienst voor dieren ervoor dat de keten van gezondheidsanalyse voor veehouder, dierenarts en de gezondheidsdienst optimaal wordt ingericht? Zodanig dat uitkomsten snel en eenduidig beschikbaar zijn, tegen zo laag mogelijke kosten?

Modernisering IT infrastructuur met Oracle Database Appliance

Het in gebruik nemen van de Oracle Database Appliance (ODA) bij een groot regionaal vervoersbedrijf heeft er voor gezorgd dat de applicaties op een gestandaardiseerd, vereenvoudigd en betrouwbaar platform terecht zijn gekomen. Dat maakte het beheer hiervan aanzienlijk makkelijker. Bovendien is de performance verhoogd.

abf bearings logo

Proactief databasebeheer sleutel tot groei en continuïteit

ABF Bearings is een internationale groothandel, gespecialiseerd in lagers. Het bedrijf levert 24 uur per dag, 7 dagen per week aan klanten over de hele wereld. Het uitbrengen van offertes gebeurd ook dag en nacht, het bedrijf zo is ingericht dat dit grotendeels geautomatiseerd wordt uitgevoerd.

logo vtti

Automatisering brengt positieve veranderingen bij ITank

René Gijsbers staat aan het hoofd van ITank, het bedrijf dat de automatisering voor VTTI doet. Hij is in april 2016 geïnterviewd voor het jubileummagazine ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van AMIS. Hij vertelt welke positieve veranderingen automatisering met zich mee brengt.

cargonaut logo

'Knooppunt' Cargonaut

Cargonaut speelt op de luchthaven Schiphol als community platform voor efficiënte informatie-uitwisseling een belangrijke rol. In 1985 opgericht door de logistieke sector voor de branche biedt Cargonaut oplossingen voor stroomlijning van informatie. Het voordeel is dat partijen hun informatie maar één keer hoeven aan te leveren.

crv logo

SOA Suite en licentie advies bij CRV

CRV is een innovatieve internationale organisatie voor rundveeverbetering met als aandeelhouders de Nederlandse coöperatie CR Delta en de Vlaamse coöperatie VRV vzw. AMIS heeft CRV geholpen met SOA Suite consultancy en licentie advies.

tia logo

Forms to ADF

TIA offers a global, leading edge insurance software solution for making insurance policies and claims handling. It is an integrated business solution tailored for the insurance market for property, casualty, life, pension and composites.

online business systems logo

User Experience at Online Business Systems

AMIS partnered with a North-American system integrator to build the User Experience for a multi-national company in the Oil & Gas industry, using Oracle Fusion Middleware components: Webcenter, ADF and SOA Suite/BPEL.

Interview referentie spirit

De Rechtspraak gaat digitaal

Irene Tiepel, adjunct-directeur bij spir-it, is in april 2016 geïnterviewd voor het jubileummagazine ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van AMIS. Spir-it is de organisatie die voor alle IT-processen binnen de Rechtspraak verantwoordelijk is. Lees hier welke rol AMIS speelt bij de digitalisering van De Rechtspraak.

AMIS referentie business agility met ERP door integratielaag

Business Agility met een ERP - het kan!!

Vaak werkt een ERP systeem niet mee wanneer je snel wilt veranderen. Een realiseren van een integratielaag is hiervoor de oplossing. Op deze manier ben je ook direct 'Cloud ready'.