metalen kommetjes met fijne kruiden
Home user interface developmentstudio

AMIS Development Studio

De AMIS Development Studio biedt outsourcing van applicatieontwikkeling. Geen standaard outsourcing, maar een uitbesteding waarbij u zelf de mate van eigen inbreng bepaalt. Ontwikkeling via de AMIS Studio betekent: geen eigen ontwikkel- en testomgevingen meer inrichten en beheren en geen extra werkplekken gedurende de projectuitvoer. We nemen u veel werk uit handen. U profiteert van onze ervaring, het op elkaar ingespeelde team en het gebruik van de ontwikkelde standaarden, waardoor de productiviteit van de applicatieontwikkeling zeer hoog is.

Wat kan de AMIS Development Studio?

De AMIS Development Studio heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van producten in Oracle ADF (Application Development Framework) en Oracle database (SQL en PL/SQL). Daarnaast ontwikkelen we ook producten met SOA en JavaScript Frameworks, en maatwerk voor Oracle Fusion Apps of Oracle E-business Suite.

We voeren voor verschillende organisaties Oracle Forms migratietrajecten uit en adviseren op het gebied van User Interface. Door onze ruime ervaring met ADF kennen we de mogelijkheden door en door en helpen we u bij het moderniseren van de gebruikersinteractie. Doordat we gebruikmaken van eigen standaarden en de standaard mogelijkheden van de nieuwe technieken, is de verbetering van het gebruikersgemak vaak kostenneutraal.

Onze werkwijze

De AMIS Development Studio biedt voor elke klant een traject op maat, en stemt met u af wat de projectaanpak wordt en welke rol u zelf speelt. We hanteren bij voorkeur de Agile projectaanpak en halen voordeel uit gebruik van AMIS standaarden. Voordat het project daadwerkelijk van start gaat, voeren we een uitgebreide intake uit. Daarbij onderzoeken we de technische omgeving, verkennen we de gewenste functionaliteit en stemmen we de aanpak in detail met u af. Ook bepalen we in dit stadium de samenstelling van het team.

De AMIS Studio werkt met een multidisciplinair team. Ontwikkelaars, architecten, testers en analisten worden naar behoefte opgenomen. De aansturing van het team, de projectmonitoring en de rapportage van de voortgang gebeurt ook vanuit de AMIS Studio. Op vaste momenten, bijvoorbeeld na afronding van een sprint, krijgt u een demonstratie van het product. Hierdoor houdt u goed overzicht van de voortgang en de richting waarin het product zich ontwikkelt en kunnen we bijsturen waar nodig.

professioneel geklede man wijst op een scherm een grafiek aan voor zittende professionals

Samen met uw medewerkers

Uw medewerkers zijn welkom in het projectteam. Bijvoorbeeld om de planning te versnellen, kosten te reduceren of om uw medewerkers via ‘training on the job’ op te leiden. Zij draaien volledig mee in het team en zijn na afloop in staat om het beheer van het product uit te voeren. Naast ontwikkelaars kunnen ook uw testers en analisten onderdeel van het projectteam uitmaken.

De AMIS Development Studio kan ook het beheer van de opgeleverde applicatie uitvoeren. We leggen de afspraken hierover vast in een SLA (Service Level Agreement) en OLA (Operational Level Agreement). Het is daarnaast mogelijk om een releaseplanning op te stellen waarin geleidelijk nieuwe functionaliteit wordt toegevoegd.

Wilt u zelf het beheer uitvoeren? Dat kan. Wij dragen dan na afloop van het project het product aan u over. Uw eigen (opgeleide) medewerkers kunnen dan zorgen voor het onderhoud.

Wat zijn uw voordelen?

Doordat de AMIS Development Studio werkt met technische standaarden, gebaseerd op ervaringen opgedaan in projecten die zijn uitgevoerd door AMIS consultants, is de productiviteit van applicatieontwikkeling zeer hoog. We gebruiken eerder ontwikkelde componenten zoals menu structuren en kleurstelling, maar ook de standaard functionaliteit voor bijvoorbeeld authenticatie en foutafhandeling. Daarnaast hoeft u geen eigen ontwikkel- en testomgevingen in te richten en te beheren. Dit maakt de AMIS Studio ook qua prijsstelling interessant. Bovendien kunnen uw medewerkers meewerken in het projectteam, waar we ze via ‘training on the job’ kunnen opleiden.

Wilt u meer informatie over de AMIS Development Studio en wat we voor u kunnen betekenen? We helpen u graag verder.