Vuurtoren tegen een bewolkte lucht waar enkele zonnestralen doorheen schijnen
Home user interface web development

Web Development

Web Development houdt tegenwoordig veel meer in dan alleen het maken van mooie webpagina's. Achter deze pagina's moet een goede basis liggen. Zowel in de browser als daarbuiten.
Omdat JavaScript op vele apparaten gebruikt kan worden, kan dezelfde code op meerdere apparaten worden ingezet. Er hoeft niet apart ontwikkeld te worden voor een browser, een losse applicatie, een mobiel of zelfs een server.

Integratie

Een mooie website of webapplicatie is betekenisloos zonder een goede, betrouwbare koppeling met de achterliggende informatiebronnen. Deze informatie komt vaak uit meerdere bronnen, heeft diverse verschijningsvormen en moet bij voorkeur real-time beschikbaar zijn om operationele beslissingen te nemen.

AMIS heeft jarenlange ervaring met implementatie en onderhoud van integratie oplossingen. Onze kracht zit in de totaaloplossing. Wij hebben zowel kennis van de nieuwste Web Development technologie als de benodigde enterprise oplossingen voor het ontsluiten van uw bedrijfsprocessen in webapplicaties of mobiele apparaten.

Schaalbaarheid

Veel van de meer Client-Server georiënteerde technieken hebben last van beperkt of moeilijk schaalbare systemen. Vaak zijn hier ook hoge kosten mee gemoeid. Doordat wij werken met JavaScript frameworks lopen wij niet tegen deze problemen aan: de load die de server normaal gesproken voor zijn rekening neemt, wordt verplaatst naar de client. Hierdoor ontstaan uiterst schaalbare applicaties, omdat bij elke gebruiker de infrastructuur als het ware wordt uitgebreid. Doordat veel logica naar de client-kant wordt verplaatst, is het aan de kant van de server ook veel makkelijker om op te schalen, mocht dit toch nodig blijken.

Up-to-date en flexibel

Bij AMIS houden we onze kennis altijd up-to-date. En hebben we met meerdere frameworks en platformen ervaring. Zodat van alle mogelijkheden van het moderne web gebruik gemaakt kan worden. Dat biedt u de vrijheid om met minimale moeite de applicatie te gebruiken/herbruiken op de manier die u wilt.

Het Web Development team van AMIS is niet gebonden aan merk of technologie. Dit zorgt er voor dat we zeer flexibel zijn bij het uitvoeren van uw wensen.
Op dit moment zijn wij druk bezig om kennis en ervaring op te doen met Angular 2, omdat dit in onze ogen een van de meest veelbelovende frameworks van het moment is. Daarnaast zetten we ook Oracle JET in op projecten waarin dit goed aansluit bij de bestaande (Oracle) architectuur.

Blogs over dit onderwerp

Elke dag bezoeken meer dan 6000 mensen uit de hele wereld de AMIS Technology blog. Ook over Web Development wordt geblogd. Zo laat Cindy Berghuizen zien hoe je snel en eenvoudig omgevingsvariabelen kunt gebruiken dankzij het build systeem Gulp. En ze beschrijft hoe je Google’s implementatie van Web Components door middel van Polymer kunt gebruiken in combinatie met AngularJS. Technical lead Paco van der Linden laat zien hoe je effectief automatische foutafhandeling kunt toepassen in een Angular omgeving. Ton Dumans legt uit dat Angular 2 ook prima te combineren is met oudere technologieën zoals Oracle ADF, om zo de transitie naar een modern Web Framework geleidelijk in te kunnen zetten. Merijn van der Linden neemt ons mee op reis, waarbij hij in drie delen laat zien hoe je met ServiceWorkers in JavaScript kunt zorgen voor push berichten, caching en nog veel meer.