drie pinguinkoppen
Home werkenbij

Werken bij AMIS

Hoe wil jij verder met jouw Oracle carrière? Blijf je een topspeler in de zaterdag amateurcompetitie of ga je de uitdaging van de eredivisie aan? In essentie is dat de vraag die bepaalt of je kiest voor AMIS. Als jij de wil hebt om jezelf te ontwikkelen, dan zorgt AMIS voor de kennisontwikkeling en projecten waarmee je je ambities waarmaakt.

Bij AMIS werken spraakmakende consultants die regelmatig op het podium staan. Maar er werken bij AMIS vooral veel consultants die goed zijn in Oracle technologie. Wat al die mensen met elkaar delen is hun drive om de Oracle technologie te doorgronden en toe te passen in spraakmakende projecten bij opdrachtgevers waar we daadwerkelijk het verschil kunnen maken.

Kennisdeling is dan ook geen loos begrip bij AMIS. Er zijn Special Interest Groups, een zeer actieve Yammer community, technologie blogs waarop tips worden gedeeld en natuurlijk ook collegiaal contact.

Als jij jezelf wilt overstijgen, dan ben je welkom bij AMIS. Je wordt van de ene technische uitdaging in de andere geslingerd. Soms worstelen we met de complexiteit van de nieuwste Oracle technologie. Maar je staat er nooit alleen voor. Als je een verrassende elegante oplossing bedenkt, dan is waardering jouw deel. En dat levert ook de mooiste indianenverhalen op, die we graag bij borrels delen. 

Als jij de drive hebt om te groeien, onderdeel wilt zijn van een hecht team van professionals en het front van Oracle technologie wilt verkennen, dan ben je welkom bij AMIS.

close up van een oranje bloem

Vacatures bij AMIS

AMIS groeit! En wij zijn blij dat we continue kansen mogen bieden aan Oracle specialisten om onderdeel uit te maken van het AMIS team. Er zijn volop mogelijkheden. Hieronder een overzicht van de vacatures die we graag op korte termijn in willen vullen. Herken je je niet direct in een van deze profielen, maar vind je dat het AMIS team niet compleet is zonder jou? Een open sollicitatie is altijd welkom!

flamingo's

AMIS Associates

Met het AMIS Associate programma bieden wij freelancers een diversiteit aan uitdagende Oracle opdrachten.