flamingo's op een strand
Home werkenbij AMIS Associates

AMIS Associates

Met het AMIS Associate programma bieden wij freelancers een diversiteit aan uitdagende Oracle opdrachten.

Freelance IT-specialist en op zoek naar uitdaging?

AMIS is Oracle Platinum Partner en EMEA Middleware Partner of the Year en heeft een duidelijke footprint in het Oracle domein. Wij kenmerken ons door innovatie en kennisdeling. Als AMIS Associate werk je aan opdrachten die voor jou interessant zijn, op basis van heldere afspraken en een eerlijke en gelijkwaardige samenwerking. Samenwerking kan als onderdeel van een AMIS-project, maar ook op individuele basis.

Werken als AMIS Associate biedt veel voordelen:

  • Relatie met dé Oracle Technology EMEA Partner mét behoud van wederzijdse onafhankelijkheid.
  • Je profiteert van de CV generatie systematiek via de door AMIS ter beschikking gestelde applicatie ‘Valued Professionals’.
  • Exclusief toegang tot AMIS kennissessies en SIGs (Special Interest Groups) en significante korting op onze trainingen en masterclasses.
  • Bonusopbouw van maximaal 10% van de gefactureerde omzet van AMIS, als je een van onze collega’s een opdracht bezorgt bij jouw klant.

Eagerness en Partnership

De AMIS Associate beschikt over uitstekende technische skills en consultancy skills. Daarnaast bezit hij een ‘eagerness’ die hem continu laat streven naar optimalisatie en verbreding van zijn kennis, vaardigheden en certificeringen. Een AMIS Associate vindt het vanzelfsprekend om deze investering te doen, zowel in tijd als in geld. De samenwerking vanuit het AMIS Associate programma impliceert een wederkerige uitwisseling van opportunities bij zowel bestaande klanten, opdrachten, nieuwe marktinitiatieven en nieuw te werven Associate consultants. Een echt partnership dus, waarbij jij als Associate je onafhankelijkheid behoudt.

Jellow

AMIS is aangesloten bij het freelance platform Jellow. Door een aanmelding van slechts enkele minuten ben je in beeld bij vele opdrachtgevers die rechtstreeks contact met je kunnen opnemen. Doordat AMIS het Oracle domein van Jellow beheert, weten de opdrachtgevers dat er een kwalitatieve screening heeft plaatsgevonden.

Criteria

Je beschikt over minimaal drie jaar relevante Oracle-ervaring, je hebt je bewezen in diverse Oracle projecten, bent enthousiast en in het bezit van een VAR-verklaring. Vertel ons waarom je werkt als freelancer, waar je goed in bent en op welke projecten jij het beste tot je recht komt. Stuur ook een uitgebreid CV mee. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.