contentPageImage

Klanten waar wij het verschil maken

AMIS - EMEA Middleware Partner of the Year

AMIS is dé Oracle technologie partner in Nederland. Consultants van AMIS zijn betrokken bij alle grote Oracle projecten in Nederland en diverse spraakmakende projecten wereldwijd. Wij helpen onze opdrachtgevers maximaal rendement uit hun investeringen in moderne Oracle technologie te halen.

De reputatie van AMIS voor technologisch leiderschap wordt geïllustreerd door de prijzen, publicaties en evenementen, maar bovenal door opdrachtgevers die op ons vertrouwen.

AMIS levert een internationale bijdrage aan het succes met Oracle technologie. Elke dag raadplegen meer dan 5000 bezoekers de AMIS Technology blog waar ze delen in onze kennis en ervaring. Bij AMIS werken 3 Oracle ACE’s, waarvan 1 ACE Director, die door publicaties en presentaties regelmatig bijdragen leveren aan de wereldwijde Oracle gemeenschap.

AMIS is Oracle Platinum Partner. In 2015, 2014, 2013 als in 2011 is AMIS verkozen tot Oracle Middleware partner of the year. Door de Java gebruikersgroep NLJUG is AMIS in 2011 verkozen tot business partner of the year.

Meer weten?
Bel of mail ons

M +31(6) 34 65 91 37 
Email Bjorn Raaijmakers Bjorn Raaijmakers