contentPageImage

Development Practice

Corporatebeeld 4

De Development practice van AMIS richt zich op modernisering en nieuwbouw van Oracle applicaties en de training en coaching van ontwikkelteams. 

De focus ligt op het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door hoge productiviteit, flexibiliteit en marktgerichtheid. Hiervoor gebruiken we de Scrum en Agile methodiek. Vanuit het IT-perspectief moeten organisaties bovendien minder afhankelijk worden van legacy systemen en –kennis zoals Oracle Forms of Designer.

De AMIS Development practice levert de volgende diensten:

  • integreren en ontkoppelen van systemen door gebruik te maken van Oracle SOA Suite, Oracle Service Bus Oracle BPM en Oracle BPEL.
  • het via webapplicaties en mobiel beschikbaar stellen van bedrijfsinformatie en bedrijfsprocessen door gebruik te maken van Oracle ADF, ADF Mobile, Oracle WebCenter, iOS en Android.
  • Het moderniseren van Agile / Scrum ontwikkelteams door het geven van Advanced Oracle trainingen, iOS training, coaching on the job, scan op kwaliteit en toepassen van best practices op het gebied van software engineering. Ook levert AMIS professionalisering van ontwikkelteams door coaching, individuele begeleiding en het geven van Agile training.

Hierbij werken we bij voorkeur op locatie bij de klant in een Agile / Scrum team. Hierbij kunnen alle individuele AMIS collega’s terugvallen op de expertise van alle AMIS-ers en de kennis uit het AMIS netwerk. 

De software modernisering van AMIS wordt gedaan via een portfolio-benadering. Deze is gebaseerd op het minimaliseren van risico en applicatie portfolio-management. Bij iedere stap in het proces wordt een kosten/baten-analyse gemaakt met als resultaat een rendement al op korte termijn. AMIS helpt haar klanten in een continue proces systemen, applicaties en infrastructuur up-to-date te houden.

Wij vertellen u graag meer over onze migratie strategieën. Via onze QuickScan of awareness sessies brengen wij u snel op weg. Deze practice staat onder gezamenlijke leiding van Jeroen Koers en Robbrecht van Amerongen


Kan ik u helpen?

Neem contact op met
Jeroen Koers

Mail of bel 06-43870304