contentPageImage

Yathra 2013: Verkenning van de IT-sector in India

Corporatebeeld 6

Van 15 tot en met 27 februari 2013 vond de Oracle Technology Network (OTN) Yathra 2013 plaats in India. Een twee weken durende conferentie tour die bestond uit het kennismaken met de huidige stand van de IT-zaken in India en het bezoeken van de zes grote steden, Delhi, Mumbai, Pune, Bangalore, Hyderabad en Chennai. In al deze zes steden werd een presentaties gegeven over actuele en grotendeels geavanceerde onderwerpen uit de werelden van Java en Oracle Technology.

Sprekers op deze conferenties waren Oracle ACE Director of Java Champion. Namens AMIS nam Oracle ACE Director Lucas Jellema deel aan deze tour. Gedurende deze twee weken heeft Lucas genoeg gelegenheid gehad om met Indiaanse software engineers in contact te komen om een beeld te krijgen van kennis, ambities, attitudes en verwachtingen.

Lucas heeft zijn ervaringen van de twee weken durende conferentie tour door India samengebundeld in ‘Verkenning van de IT-sector in India’ voor Computable. In dit verslag wordt ingegaan op de verwachtingen, vooroordelen, het algemene beeld en op de ontwikkelingen van de IT in India en schetst een beeld over de nabije toekomst.


Bent u nieuwsgierig naar zijn India-belevenissen en ervaringen? 

Lees hier het verslag

Een vraag over de inhoud?

Neem contact op met 

Lucas Jellema

E-mail of bel 06-21294823
Lucas Jellema