Event - 5 juni 2018

Je carrière starten bij AMIS?

Learning on the job van de allerbeste specialisten. Dat is wat je gaat doen als je meedoet aan het traineeship junior integratie specialist dat we in september starten, samen met ons zusterbedrijf Virtual Sciences.

 

AMIS is al meer dan 25 jaar dé integratiespecialist van Nederland, met veel kennis van Oracle en Java technologie. Met ongeveer 100 consultants, van junioren tot principals, voeren wij de meest uitdagende opdrachten uit op het gebied van integratie, modernisering, nieuwbouw en beheer. Het integreren van datastromen, afkomstig van IoT-devices is een sterk groeiend werkgebied van AMIS.

 

Kennisdeling staat bij ons centraal. Onze blog https://technology.amis.nl trekt dagelijks meer dan 5000 bezoekers, elke week is er minstens 1 Special Interest Group (SIG) waar wij intern kennis delen, we organiseren regelmatig kennissessies en jaarlijks spreken wij op diverse conferenties als JavaOne, Oracle Open World, UKOUG, Devoxx en IoT Tech Day. Onze contacten met Oracle USA zijn zo goed dat wij aan alle relevante bèta versies werken en vaak van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Onze passie is techniek en dat stralen wij uit!

 

Op dinsdagavond 5 juni organiseert Conclusion een speciale inhousedag. Hier laten we je graag kennis maken met AMIS. En niet alleen met AMIS, ook een aantal van de andere Conclusion bedrijven zullen zich daar presenteren. Deze inhousedag staat in het teken van sfeer proeven, het ontmoeten van collega’s en huidige trainees, ontdekken wat bij jou past en kijken of er een match ontstaat. Het programma is zo uitgebreid als jij wilt, jij bepaalt of jij je vooral wilt oriënteren of dat je het liefst met een baan op zak de deur uit loopt. Bij een wederzijds positieve ontmoeting plannen wij wat ons betreft gelijk een afspraak in voor een afrondend gesprek. Maar niet voordat je samen met ons de dag hebt afgesloten tijdens de netwerkborrel in onze eigen skybar op de 22e verdieping.

 

Kijk hier  voor meer informatie of meld je direct aan via interesse@conclusion.nl.

Programma

Dinsdag 5 juni 2018 van 17:00 tot 21:00 uur

Herculesplein 80, Utrecht

Abonneren
op nieuws?