Front-end Development voor complexe Enterprise Applicaties

Een goeddoordachte Enterprise User Interface (UI) moet overzichtelijk, intuïtief en gebruiksvriendelijk zijn. Op elk scherm en mobile device optimaal werken. En informatie bieden die voor uw medewerkers, leveranciers, klanten en zakenpartners écht relevant is. Data die ze snel en makkelijk moeten kunnen verwerken. AMIS bouwt moderne webapplicaties voor complexe bedrijfsprocessen. Front-end, back-end en full stack development.Aan het woord: expert Nathan Breuring

Media

Onze aanpak

Front-end development begint met de juiste vragen stellen. We duiken diep in uw bedrijfsprocessen en brengen uw wensen en eisen in kaart. Net zo lang tot we exact weten wat u en uw eindgebruikers écht nodig hebben. Waarbij we uiteraard anticiperen op nieuwe kansen en ontwikkelingen. Zo komen we tot de beste oplossing. Functioneel, 24/7 beschikbaar en in levenslijn van uw organisatie.

 

Onze experts

We bouwen moderne webapplicaties voor complexe bedrijfsprocessen. Overigens niet alleen met front-end developers, maar bijvoorbeeld ook met specialisten in back-end en full-stack. Ervaren en gedreven experts die interdisciplinair, agile en in scrum-sessies samenwerken met IT-ontwikkelaars, -analisten en -architecten, en natuurlijk uw met eigen product owners en databeheerders. We smeden een hechte teamspirit, die door iedereen als zeer prettig wordt ervaren. En uiterst productief.

 

Onze techniek

Voor het ontwikkelen van bedrijfsapplicaties gebruiken we diverse technologieën, die het beste passen bij u en uw IT-omgeving. Van bewezen tools tot cutting edge technologie. Daarnaast weten we als geen ander hoe je ontwikkelt in een Enterprise omgeving waar Integratie, Continuous Delivery en deployment een belangrijke rol spelen.

 

Tools en technieken:

- React, Angular, etc.

- Java en NodeJS

- Javascript en Typescript

- SQL en NoSQL

- HTML5/CSS

- REST en GraphQL voor de API’s

- Git
Abonneren
op nieuws?