Doorgroeien is bij AMIS heel normaal. Doorgroeien in je vak, doorgroeien als mens en doorgroeien in de projecten waarop je zit. Want AMIS staat voor vooruitgang. Het zit in ons DNA. En dat merk je bij onze collega’s, op onze Technology Blog en tijdens onze wekelijkse kennissessies. AMIS’ers willen vooroplopen, werken met de laatste technologieën en komen met de beste oplossingen voor onze klanten. Wij zijn niet bang om te veranderen, vooruit te lopen op de markt en vroegtijdig keuzes te maken in technologieën waar wij van inzien dat zij de wereld gaan veranderen. 

 

Onze collega’s zijn het hart van het bedrijf. Stuk voor stuk kennisexperts die voor het maximale gaan bij onze klanten. Vooroplopen met kennis is belangrijk, om zo het maximale aan onze klanten te kunnen bieden. En daar willen wij in investeren. Het maakt ons niet uit op welk niveau je werkt; junior, medior of senior. Of je net nieuw bent, of al 30 jaar voor ons werkt; de wil om door te groeien, dat is wat telt. Wij zorgen ervoor dat je kunt doorgroeien, want doorgroeien in de IT is bij ons heel normaal.
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Klaar om door te groeien? Bekijk onze vacatures
Marcel Bargeman
"Doorgroeien is bij ons heel normaal. Het zit in ons DNA" Benieuwd hoe jij je verder kunt ontwikkelen in onze spraakmakende projecten? Bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Bel Marcel Bargeman +31 6 22 58 85 84
Abonneren
op nieuws?