Integratie: de verbinding tussen uw bedrijfsapplicaties, data en devices

AMIS is dé integratiespecialist met een bewezen track record. Onze integratieconsultants helpen uw organisatie om bedrijfsapplicaties, gegevens en devices op locatie (on-premise) en in de Cloud met elkaar te verbinden. Daarbij werken we proactief als het gaat om het initiëren en aanbieden van innovatieve Cloud-oplossingen.  

 

Onze aanpak

Onze integratiepractice richt zich op technologieën, processen en teamstructuren waarmee we – over vele locaties verspreide – gegevens, applicaties, devices en apparatuur met elkaar verbinden binnen uw IT-landschap. Daardoor ontstaat een goed werkend IT-ecosysteem. Onze modellen zijn inmiddels geëvolueerd van een gecentraliseerd model dat is verbonden via een Enterprise Service Bus (ESB), naar een gedistribueerde architectuur met veel herbruikbare eindpunten.

 

Onze experts

U kunt bouwen op de beste (senior) integratieconsultants. Ervaren en gedreven experts die interdisciplinair, agile en in scrumsessies samenwerken met IT-ontwikkelaars, -analisten en -architecten, maar natuurlijk uw met eigen product owners en databeheerders. Optimale integratieoplossingen realiseren is immers teamwerk, waarbij alle relevante disciplines worden samengebracht en elkaar versterken.

 

Onze oplossingen

Afhankelijk van uw informatie- en servicebehoeften, bieden onze teams passende oplossingen. Die bestaan uit een combinatie van berichten, applicatie-connectoren, datastromen, enterprise-integratiepatronen en applicatie-programmeerinterfaces (API's), die sneller en iteratief (herhalend) kunnen worden ingezet en bovendien geschikt zijn voor moderne applicatieontwikkeling.

  

Internet of Things (IoT) biedt ook een nieuwe mogelijkheid om contact te maken met klanten en nuttige gegevens te analyseren via alledaagse devices. Webapplicaties dragen verder bij aan de complexiteit, vooral wanneer legacy-applicaties moeten worden geïntegreerd met een service-gebaseerde architectuur, zoals microservices.


Abonneren
op nieuws?