22-06-2020 / webinars /
Cloud Native Application Development: bouw op een snelle en goedkope manier scalable en agile software in Oracle Cloud Infrastructure

Meld je aan voor het webinar

Cloud-native applications staan bekend om hun schaalbaarheid, flexibiliteit en functionaliteit. Ze tillen de IT van organisaties naar een hoger niveau. Er wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de cloud, zonder (grote) investeringen of wachttijden.

 

AIOUG webinar series

Lucas Jellema geeft op 24 juni a.s. voor AIOUG (All India Oracle Users Group) een webinar waarin hij demonstreert hoe je op een snelle en goedkope manier (met scalable en agile software) cloud-native applicaties kunt bouwen.

 

In deze sessie gaat hij in op 'Polygot-functies' die communiceren met 'native cloud-services' voor events en het vastleggen van data (Object storage en NoSQL database). Voor operationeel beheer wordt er gekeken naar Monitoring, Cloud events en Notification services.

 

Lichtgewicht API Gateway service

Lucas maakt gebruik van een lichtgewicht ‘API Gateway service’ voor het publiceren van API’s voor externe afnemers en het observeren en beheren van de aanvragen naar de services.

 

Wanneer?

Wo 24 juni 2020

10.30 uur - 12.00 uur

 

 

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor het webinar.

Lucas Jellema
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Bel Lucas Jellema 030 601 6000