08-06-2015 / Award /
Trots!

Partner of the Year Award 2015 voor AMIS

Tijdens een sfeervol Oracle Partner of the Year event, op 16 juni in Club Nautique in Zandvoort, reikte Oracle de Specialized Middleware Partner of the Year Award uit aan AMIS. Directeur Paul Uijtewaal van AMIS nam de Award in ontvangst.

Geprezen

AMIS werd vooral geprezen om de deskundigheid en de toegevoegde waarde die we voor onze klanten hebben. Daarnaast prees Oracle AMIS voor het veelvuldig delen van kennis en de vele marketingactiviteiten die zijn ondernomen.

 

Paul Uijtewaal: "We zijn bijzonder trots dat de Specialized Middleware Partner voor de 4e keer op rij aan AMIS is toegekend. Trots ook op onze consultants, die het delen en toepassen van kennis bij onze klanten dagelijks in de praktijk brengen en trots op onze klanten, die AMIS het vertrouwen geven om mooie en uitdagende projecten te realiseren. En natuurlijk trots op het hele AMIS team, dat dit door elke dag weer keihard te werken heeft verdiend. Eén keer een award winnen is al een hele prestatie, maar dit niveau jarenlang kunnen vasthouden en daarvoor beloond worden is iets om zeer trots op te zijn."

Media

Over de Oracle Specialized Partner of the Year Award

De Specialized Partner of the Year Awards zijn onderdeel van de Oracle Excellence Awards , die het engagement van de OPN Specialized partners' aan het leveren van innovatieve oplossingen en zakelijke prestaties erkent. Deze awards erkennen partner excellentie in een aantal gebieden, waaronder verkoop, marketing, ontwikkeling van oplossingen en klanttevredenheid.