11-03-2017 / Conferentie /
Presenteren op een schip

AMIS spreekt op OUGN

Op de jaarlijkse OUGN (Oracle Gebruikersgroep Noorwegen) conferentie in Noorwegen spraken AMIS medewerkers Robert van Mölken (Oracle ACE) en Maarten Smeets (Oracle ACE Associate.

De OUGN heeft altijd een uniek karakter: de conferentie is de grootste Oracle conferentie in Scandinavië. Het kenmerkt zich door een bijzondere omgeving: de conferentie vindt namelijk plaats op een schip.

Robert van Mölken presenteerde Asset Monitoring in the Healthcare with Beacons and the IoT Cloud. Hij zal deze presentatie ook geven op 15 juni tijdens de OGh Tech Experience in Amersfoort. Robert vertelt over de OUGN: "Terugkijkend op de conferentie in Noorwegen kan ik zeggen dat het een hele geslaagde trip was. Vergeleken met UKOUG (UK) en DOAG (Duitsland) veel meer Middleware praatjes, en ook aantal over nieuwe dingen zoals chatbots, microservices en Kafka. Deze conferentie is in mijn ogen een aanrader voor mijn collega's. De sfeer, locatie en de organisatie zijn mij goed bevallen."

Maarten Smeets presenteerde WebLogic Server stability: Analyse and prevent stuck threads. Hij vertelt: “Omdat je met zijn allen aan boord bent van een cruiseschip, zijn er vanzelf veel netwerkmomenten met een breed internationaal publiek. Bijvoorbeeld tijdens het eten en 's avonds in verscheidene bars. Dit jaar was het 10 jarig jubileum van de conferentie met de slogan 'Make Oracle Great Again!'”