12-02-2016 / Klanten /
Pagoni

Gemeente Amsterdam verlengt contract met AMIS Development Studio

De Gemeente Amsterdam verlengt het gebruik van het product Pagoni, dat ontwikkeld, beheerd en doorontwikkeld wordt door de AMIS Development Studio. De Gemeente Amsterdam gaat nog zeker 3 jaar door met het gebruik van Pagoni, met optie voor nog eens 6 jaar.

Het onderdeel Grond en Ontwikkeling van de Gemeente Amsterdam kiest weer voor Pagoni, omdat dit product hen goede ondersteuning van hun kerntaken biedt. Grondexploitatie en budgetbewaking zitten in één systeem. Deze gebruiksvriendelijke applicatie ondersteunt het hele proces van gebiedsontwikkeling.

Hans Mijnhout, Projectmanager Informatievoorziening bij de Gemeente Amsterdam, zegt: “Bij de AMIS Development Studio hebben wij, samen met de rest van de gebruikersgroep, inspraak in nieuwe functionaliteiten die worden toegevoegd aan Pagoni. Het product is volop in beweging, en dit maakt het voor ons zeer waardevol.”

Over Pagoni

Pagoni, ontwikkeld door de AMIS Development Studio, is een softwarepakket voor gemeenten dat inzicht geeft in de financiële status van de gebiedsontwikkeling. Bij een grond- en ontwikkelingsbedrijf als dat van Amsterdam waarin zoveel geld een rol speelt, is het belangrijk om een compleet en accuraat beeld te hebben van hoe dit geld wordt besteed. De overzichtsschermen, rapportages en functies in Pagoni geven een transparante weergave van de geldstromen.