18-10-2018 / Boek /
Publicatie

Boek Blockchain across Oracle

Robert van Mölken, Senior Integratie/ Blockchain Consultant bij AMIS en Oracle Groundbreaker, heeft een boek geschreven: ‘Blockchain across Oracle’. Het boek geeft Oracle-ontwikkelaars en architecten inzicht in de details en implicaties van blockchain voor Oracle-projecten.

‘Blockchain across Oracle’ start met de introductie van de technologie. U krijgt inzicht in het effect van blockchain op Oracle developers en klanten. Het laat zien hoe de technologie achter blockchain werkt en beschrijft de achterliggende concepten, waaronder de opbouw van transacties, beveiliging en privacy van data. U leert hoe u aan de hand van praktische en duidelijke stappen een blockchain-netwerk op de Oracle Cloud implementeert.

 

In het laatste deel van het boek, wordt gekeken naar de invloed van blockchain op klanten in de verschillende sectoren. Door de belangrijkste trends in de financiële sector, de gezondheidszorg en de transportsector te bestuderen, ontdekt u de opties en mogelijkheden voor u en uw klanten.

 

Waar te koop

Het boek is te bestellen via verschillende sites zoals Packt en Amazon. Binnenkort is 'Blockchain across Oracle' ook via abonnementsdiensten als Safari Books en Mapt te lezen.

Robert van Mölken
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.