29-09-2014 / Award /
Waardering van Oracle

EMEA Middleware Partner of the Year: AMIS

Tijdens Oracle OpenWorld in San Francisco is AMIS verkozen tot EMEA Middleware Partner of the Year 2014. Deze award is onderdeel van de prestigieuze Oracle Excellence Awards.

 

De Oracle Excellence Awards voor gespecialiseerde partners zijn gericht op het stimuleren van innovatie door Oracle Partner Netwerk (OPN) leden, die de producten en technologie van Oracle inzetten bij hun klanten.

Kennisdeling

AMIS heeft de Specialized Partner of Year award voor Middleware in EMEA gekregen vanwege de belangrijke rol die ze spelen in het toepassen van Oracle’s Fusion Middleware. Zo heeft AMIS vele klantimplementaties gerealiseerd en zijn ze in het bezit van OPN specialisaties in Oracle Service Oriented Architecture, Oracle Business Process Management, Oracle WebLogic Server, Oracle Application Development Framework, Oracle Enterprise Manager, Oracle Database, Oracle Linux en Oracle Exalogic Elastic Cloud. Het ACE team van AMIS is onderdeel van het Oracle bèta programma’s en verschillende Partner Advisory Councils die worden ingezet om de producten van Oracle te verbeteren. Daarnaast deelt AMIS kennis via de bedrijfsblog (http://technology.amis.nl), Oracle publicaties en vele conferenties, waaronder Oracle OpenWorld.

“AMIS heeft een buitengewoon niveau van innovatie laten zien bij het uitrollen van Oracle gebaseerde oplossingen voor de meest uitdagende vraagstukken van onze klanten”, aldus David Callaghan, Senior Vice President EMEA Alliances and Channels van Oracle. “We feliciteren AMIS met het behalen van de 2014 Oracle Excellence Award voor Specialized Partner of the Year – EMEA in Middleware. Deze award is een beloning voor het constante streven naar kwaliteit en het leveren van waardevolle klantoplossingen die echte resultaten opleveren.

Trots

Paul Uijtewaal, CEO van AMIS: “We zijn erg trots op deze Europese Excellence Award voor Specialized Partner of the Year – EMEA in Middleware. Het benadrukt de waarde van de projecten die we voor onze klanten hebben gerealiseerd, waarbij we gebruik maken van de Oracle technologie. Ik wil graag onze klanten en partners bedanken voor de mogelijkheden die ze ons geboden hebben en het vertrouwen dat ze ons hebben gegeven. Daarnaast wil ik alle medewerkers van AMIS bedanken, zij hebben deze uitdagende projecten met hun enthousiasme en passie tot een succes gemaakt. We kijken ernaar uit om gezamenlijk nieuwe, innovatie opdrachten aan te pakken.”