04-10-2017 / event /

AMIS presenteert op HU Tech Day

AMIS consultant Gertjan van het Hof gaf op 3 oktober een presentatie over IoT op de HU Tech Day, die in samenwerking met iAdvise en Oracle georganiseerd werd. AMIS vindt het belangrijk om op deze manier jonge talenten kennis te laten maken met technologie.

Gertjan, zelf oud-student Computertechniek aan de HU, vertelt: “Tijdens de presentatie werden veel relevante vragen gesteld. Leuk om zulke enthousiaste reacties uit het publiek te krijgen. Veel studenten lieten weten een carrière in IoT na te streven na hun afstuderen. De opkomst was ook geweldig: nagenoeg alle tweedejaars Informaticastudenten waren aanwezig.”

Tijdens de presentatie ‘IoT van proeftuin naar industriële oplossing’ vertelde Gertjan wat voor groeipad bedrijven doormaken wanneer zij starten met IoT en hoe zij, zoals de titel al zegt, van proeftuin naar een daadwerkelijke industriële oplossing gaan. De presentatie gaf studenten inzicht in de mogelijkheden van IoT met state-of-the-art technologie. Focus lag hierbij op toepassingen in de gezondheidszorg.

Meer weten over de presentatie ‘IoT van proeftuin naar industriële oplossing’? Over dit onderwerp verscheen onlangs ook een artikel in nlOUG Visie.