14-02-2018 / blog /
Onze nieuwe collega Jasper Bolland

Mogen wij aan u voorstellen...?

Sinds 15 januari is Jasper Bolland bij AMIS aan de slag gegaan als sales manager. We hebben hem wat vragen gesteld om hem beter te leren kennen.

 

Wie is Jasper Bolland?

“Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vrouw Lisanne en hond Joris in Bunschoten (Amersfoort). Ik ben al vanaf hele jonge leeftijd geïnteresseerd in sport en dan met name voetbal. Ook een partij tennis, squash of zelfs Mario Kart ga ik niet uit de weg. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de zon op het terras of bij een voetbalwedstrijd te vinden. Ook reis ik graag.”

 

Wat is jouw specialisatie?

“Sales is mijn specialisatie. Ik haal veel energie uit het binden van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande klanten. Samen met de klant nastreven van een gezamenlijk doel en het concreet bijdragen aan een positieve bedrijfsvoering is waar ik mijn voldoening uit haal.”

 

Hoe zag je carrière eruit voor je bij AMIS begon?

“Voor mijn overstap naar AMIS was ik 8,5 jaar werkzaam bij Team Rockstars IT. Dit is een IT-detacheerder gericht op software development. Met name C# .Net en Java Developers. Hier heb ik zeven jaar terug, samen met een collega, de specialisatie IT opgezet en uitgebouwd.”

 

Waarom koos je voor AMIS?

“De visie en plannen voor de komende jaren, maakten AMIS interessant voor mij. De transitie van Professional Services naar een IT-dienstverlener die zich voornamelijk richt op Managed Services is een uitdaging. Dé uitdaging waar ik, met mijn ervaring in detachering, naar op zoek was. Daarnaast spraken in de gesprekken de bevlogenheid, passie en ambitie van de medewerkers tot de verbeelding.”

 

Wat is jouw rol bij AMIS?

“Bij AMIS ben ik actief binnen het sales team. Ik houd mij bezig met het binden van nieuwe klanten. Ik lever mijn bijdrage aan Professional Services  maar zal me voornamelijk richten op Managed Services. Hierin stimuleer ik graag de samenwerking met collega’s, zowel binnen AMIS als binnen de overige bedrijven die onderdeel zijn van het Conclusion ecosysteem.”

 

Vertel eens over de eerste paar weken bij AMIS?

“De eerste weken bij AMIS zaten vol met nieuwe  indrukken, nieuwe gezichten en nieuwe terminologieën. Ik ben ook meteen in het diepe gegooid: ik draai gelijk volop mee in het team dat zich bezig houdt met het verder vormgeven van onze proposities voor de komende jaren. Daarnaast heb ik ook al de eerste new business contacten gelegd. Ik voel mij vanaf dag één op mijn gemak en dat is een compliment voor alle AMIS’ers.”

 

Wat wil je over 5 jaar bereikt hebben?

“Ik verwacht dat over 5 jaar onze dienstverlening voornamelijk bestaat uit Managed Services en steeds minder uit Professional Services. Dat we aan de wieg hebben gestaan van mooie technologische veranderingen bij klanten, zoals IoT en de reis naar de Cloud. Ik hoop dat  we dan zo succesvol zijn dat we ‘gedwongen’ worden de organisatie verder uit te breiden om het marktpotentieel volledig te kunnen benutten.”

Jasper Bolland
Persoonlijk kennismaken? Bel Jasper Bolland 06 10 78 56 76
Abonneren
op nieuws?