Event - 12 december 2017

AMIS CTO spreekt op de Oracle Cloud Day

Op dinsdag 12 december is het NBC Congrescentrum in Nieuwegein het toneel voor de Nederlandse editie van de Oracle Cloud Day.  Met als thema: ' Next is Now | Explore Tomorrow, Today' biedt Oracle een dag vol informatie en inspiratie met onder andere gastsprekers Daan Roosegaarde en dagvoorzitter Rens de Jong.

 

AMIS is deze dag als Platinum Oracle Partner ook van de partij. We zijn niet alleen  sponsor van de Develop & Deploy track, maar dragen ook inhoudelijk bij aan het programma.  Van 15.50 uur tot 16.20 uur spreekt AMIS CTO Lucas Jellema over het integreren van applicaties en data.

 

Je kunt de slides van zijn presentatie hier bekijken.

 

We ontmoeten je graag bij de AMIS stand op de Experience Plaza. We praten je graag bij over SaaS en Data Enablement. The only way is up!

Programma

Dinsdag 12 december 2017 van 09:00 tot 18:00 uur

NBC Congrescentrum, Nieuwegein

 

15.50 uur - 16.20 uur:

Develop & deploy track

Presentatie Lucas Jellema

 

Hoe integreer je applicaties en data?

Huidige organisaties maken steeds vaker gebruik van Cloud diensten/oplossingen en data/applicaties van derden, integreren van deze oplossingen met reeds aanwezige applicaties/databronnen (on-premise) is gewenst/vereist. In deze sessie wordt ingegaan op de nieuwste ontwikkelingen en producten die Oracle aanbiedt op het gebied van integratie en hoe organisaties deze uitdaging kunnen oplossen.

 

Abonneren
op nieuws?