19-06-2018 / nieuws /
Talent Launch 2018

We zijn op zoek naar jong talent!

Op 1 september starten we met de tweede Talent Launch van 2018. In 2 maanden worden de deelnemers klaargestoomd voor de rol van junior integratiespecialist bij AMIS of ons zusterbedrijf Virtual Sciences.

 

Een afgeronde IT-opleiding is geen vereiste. Wij zoeken jonge, enthousiaste, gemotiveerde mensen met analytisch vermogen en affiniteit met IT.

De Talent Launch is opgezet omdat we willen investeren in de toekomst om er voor te zorgen dat de kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, niet verloren gaat. Het is de kweekvijver voor jonge, ambitieuze mensen die we opleiden in de technologieën die we gebruiken bij onze projecten en volgens de methode die past bij onze manier van werken.

Ervaringsdeskundigen

Verschillende van onze collega’s zijn via dit opleidingsprogramma bij ons gestart. Wil je weten hoe zij dat hebben ervaren, lees dan de blog van Jeffrey Resodikromo. Laura Broekstra volgde een iets ander opleidingstraject maar kwam wel als junior consultant bij AMIS binnen. Zij vertelt over hoe zij het opleidingstraject en de begeleiding bij AMIS heeft ervaren.