Associates

Freelance IT-specialist en op zoek naar uitdaging?

AMIS werkt graag samen met freelance professionals. Wij zijn altijd op zoek naar een goede samenwerking waarbij de freelancer werkt aan interessante opdrachten bij AMIS-klanten en waarbij hij tegelijkertijd zijn onafhankelijkheid behoudt. We maken heldere afspraken: een eerlijke en gelijkwaardige samenwerking staat voorop.

 

Wie jij bent

Je hebt een bewezen  track record in bijvoorbeeld diverse Oracle-projecten. Je bent enthousiast en vanzelfsprekend beschik je over uitstekende technische en consultancy skills. Daarnaast bezit je een ‘eagerness’ die jou continu laat streven naar optimalisatie en verbreding van je kennis, vaardigheden en certificeringen. Een samenwerking met AMIS betekent ook echt samenwerken: horen wij een interessante opportunity bij een van onze klanten, dan laten we je dat weten. We rekenen er op dat jij andersom hetzelfde doet.

 

Werken als freelancer voor AMIS biedt veel voordelen:

  • Exclusief toegang tot kennissessies en SIGs (Special Interest Groups)
  • Snelle terugkoppeling
  • Aandacht
  • Uitbreiding eigen netwerk
  • Ondersteuning inzake wet- en regelgeving en WDBA
  • Openheid en transparantie over tarieven

 

Hoe kun je freelancen via AMIS?

Spreek eens vrijblijvend af met ons af. Gewoon, voor een kop koffie of een lunch. Vertel ons waarom je werkt als freelancer, waar je goed in bent en op welke projecten jij het beste tot je recht komt. Wie weet is dat het begin van een ijzersterke samenwerking!

 

Abonneren
op nieuws?