09-06-2020 / HEY AMIS /
André van Dalen bij BNR nieuwsradio

Toenemende complexiteit bij IT-systemen in het mkb

André van Dalen over toenemende complexiteit bij IT-systemen

Uit door AMIS uitgevoerd representatief onderzoek blijkt dat een groot deel van het mkb moeite heeft om eigen IT-systemen te begrijpen en optimaal te benutten. André van Dalen was vandaag in een uitzending van BNR nieuwsradio waarin hij opvallende resultaten van onderzoek heeft toegelicht en een aantal tips geeft wat u het beste kunt doen tegen toenemende complexiteit in IT-systemen.

 

Bent u benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek en wilt u tips om complexiteit in IT-systemen tegen te gaan?
Beluister hier het radiofragment

Wij staan voor u klaar

AMIS geeft IT stuwkracht aan verandering. IT wordt steeds complexer en uit het door ons geïnitieerde onderzoek blijkt dat voor veel managers die besluiten moeten nemen over IT-gerelateerde investeringen de technologie gedreven IT niet goed meer kunnen volgen.

 

Wij helpen graag door IT weer begrijpelijk te maken. Focus op het gewenste resultaat en functionaliteit, wij brengen de IT-kennis wel in. 'Adding the know-how to the know-why!' 

'Focus op het gewenste resultaat en functionaliteit, wij brengen de IT-kennis wel in'
Tijd voor eenvoud in complexe IT. Want geloof het of niet: de oplossingen liggen vaak rechter onder je neus. En wij weten waar we moeten kijken. Hier lees je meer over welke simpele oplossingen er zijn voor complexe IT problemen.
Ise Douwes
Neem geen genoegen met een oud of te complex IT-systeem. Het kan écht beter. We gaan graag met je om de tafel om te onderzoeken hoe we jouw organisatie vooruit kunnen helpen.
Bel Ise Douwes +31 654 72 09 72