Wat u van onze architecten mag verwachten

Een goed doordachte architectuur bespaart geld. Het beschrijft een oplossing die goed aansluit bij wat de stakeholders verwachten. De architect zorgt hiermee voor een raamwerk waarin investeringen in IT kunnen renderen en ook toekomstvast en beheersbaar zijn.

 

Wat u van onze architecten mag verwachten

Een Architect van AMIS heeft diepgaande kennis van Enterprise omgevingen, IT en Oracle in het bijzonder. Hij of zij is perfect in staat om vanuit ruime praktijkervaring de juiste vragen te stellen, de wensen en eisen van onze klanten boven water te krijgen en deze te vertalen naar de juiste Oracle producten. Daarbij worden ook de noodzakelijke principes, kaders en richtlijnen opgesteld. Een Architect van AMIS is daarbij een Agile Architect pur sang, die als geen ander in staat is de brug te slaan tussen bedrijfsvoering en IT. AMIS architecten zijn Agile, TOGAF, ArchiMate gecertificeerd en ze zijn Oracle IT Architecture Release 3 Certified Architecture Specialist.

 

Onze visie op architectuur

Architectuur moet een logisch onderdeel zijn van het dagelijks werk in IT. Geen boekwerken met richtlijnen die zo complex en veelomvattend zijn dat niemand echt de moeite neemt zich erin te verdiepen. De omstandigheden creëren waaronder iedereen wil werken met architectuur. Omdat inzicht en overzicht leiden tot betere resultaten.

 Wilt u meer weten over architectuur?
Bel Björn Raaijmakers
06 34 65 91 37