Architectuur: voor een gezond en toekomstvast IT landschap

Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Om hier snel en adequaat op in te kunnen spelen, is een goed doordachte architectuur essentieel. Het bespaart tijd, werk en geld. Beschrijft een oplossing die naadloos aansluit bij wat u en de stakeholders verwachten. En zorgt zo voor een raamwerk waarin uw investeringen in IT niet alleen renderen, maar ook toekomstvast en beheersbaar zijn. 

 

Onze aanpak

AMIS-architecten weten als geen ander hoe je de fysieke met de digitale wereld verbindt. Niet alleen met Internet of Things (IoT), maar ook bij het realiseren van andere IT-oplossingen. Ze weten hoe je een gecontroleerde, succesvolle integratie van SaaS en andere standaardoplossingen realiseert, binnen of gekoppeld aan een bestaand IT-landschap. En hoe je de architectuur moet inrichten om data op een goede manier te kunnen ontsluiten. Ook weten ze wat er nodig is om uw IT-omgeving in zijn geheel of gefaseerd naar de Cloud te brengen, of uw architectuur klaar te maken voor Internet of Things.  

 

Onze kennis

Onze architecten kunnen uit de voeten met on-premises en hybride architectuur. Zijn thuis in volledig Cloudgebaseerde architectuur, met bijvoorbeeld microservices en containers. En hebben veel ervaring met Oracle-oplossingen, zoals de Oracle Database Appliance. Maar ze zijn ook vertrouwd met oplossingen van andere partners. De architecten werken nauw samen met het realisatieteam, waardoor ook het voortbrengingsproces goed wordt ingericht. Zo blijven architectuur en implementatie in lijn. En dat zorgt voor een gezond IT-landschap.

 

Onze experts

Onze architecten zijn TOGAF-, ArchiMate- en Agile-gecertificeerd. Daarnaast hebben ze veel technische IT-knowhow en kennis van enterprise-omgevingen. Vanuit hun ruime praktijkervaring stellen ze de juiste vragen, brengen uw wensen en eisen in kaart en krijgen boven water wat u écht nodig heeft. Dat weten ze feilloos te vertalen in de juiste, concrete oplossingen. Daarbij worden ook de noodzakelijke principes, kaders en richtlijnen opgesteld. Met hun brede expertise en ervaring kunnen ze bovendien het projectteam goed ondersteunen en motiveren.

 

Competenties

We hebben architecten voor diverse disciplines:

  • Integratie architecten
  • Data architecten
  • IoT architecten
  • Oracle architecten

 


Abonneren
op nieuws?