Moderne architectuur

Een goed doordachte architectuur bespaart geld. Het beschrijft een oplossing die naadloos aansluit bij wat de stakeholders verwachten. De architect zorgt hiermee voor een raamwerk waarin investeringen in IT kunnen renderen en ook toekomstvast en beheersbaar zijn. De ene handige toepassing is nog niet in gebruik of de wens voor het volgende is alweer bij de verantwoordelijke IT manager neergelegd. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Om hier snel op in te kunnen spelen, is het heel belangrijk dat de architectuur goed op orde is. 

 

AMIS-architecten weten als geen ander hoe je een gecontroleerde, succesvolle integratie van SaaS en andere standaardoplossingen in en met een bestaand IT-landschap moet realiseren. En hoe je de architectuur moet inrichten om data op een goede manier te kunnen ontsluiten. Ook weten ze wat er nodig is om uw IT-omgeving in zijn geheel of gefaseerd naar de cloud te brengen of uw architectuur klaar te maken voor Internet of Things: het verbinden van de fysieke met de digitale wereld.

Wat u van onze architecten mag verwachten

Een architect van AMIS heeft diepgaande kennis van enterprise omgevingen, IT en Oracle in het bijzonder. Hij of zij is perfect in staat om vanuit ruime praktijkervaring de juiste vragen te stellen, de wensen en eisen van onze klanten boven water te krijgen en deze te vertalen naar juiste en concrete oplossingen. Daarbij worden ook de noodzakelijke principes, kaders en richtlijnen opgesteld. Een architect van AMIS werkt altijd agile en is daardoor als geen ander in staat om de brug slaan tussen de bedrijfsbehoefte op korte termijn en de lange termijn doelen die gesteld worden aan de IT-architectuur zoals stabiliteit en onderhoudbaarheid. Zo werken AMIS-architecten graag zeer nauw samen met het realisatieteam en zorgen er zo voor dat wat er door hen opgeleverd wordt in lijn is met de architectuur. Wij geloven dat architectuur een logisch onderdeel moet zijn van de dagelijkse IT-werkzaamheden omdat inzicht en overzicht leiden tot betere resultaten.

Praktijkervaring

AMIS-architecten zijn TOGAF, ArchiMate en Agile gecertificeerd en hebben daarnaast ook veel technische know-how. Ze kunnen uit de voeten met on-premises en hybride architectuur, maar ook met een volledig cloudgebaseerde architectuur met bijvoorbeeld microservices en containers. AMIS-architecten hebben veel ervaring met Oracle-oplossingen, zoals bijvoorbeeld de Oracle Database Appliance, maar maken ook regelmatig gebruik van niet Oracle-oplossingen. En doordat onze architecten nauw samenwerken met het realisatieteam, zorgen ze er ook voor dat het hele voortbrengingsproces goed wordt ingericht. Zo blijven architectuur en implementatie in lijn.


Abonneren
op nieuws?