Data Enablement

Heeft uw organisatie veel unieke (bedrijfs)informatie, die voor u en anderen waardevol is? Kunt u uw concurrentiepositie versterken door deze data te delen met partners? Is er omzet te genereren door de data en voorzieningen in uw organisatie te delen met externe partijen? Of heeft u vanuit wet- en regelgeving een verplichting om specifieke gegevens beschikbaar te stellen?

 

Uw data kan dus voor verschillende partijen van waarde zijn. Maar wanneer u deze ‘data’ heeft opgeslagen in uw enterprise systemen, kan het ontsluiten ervan een flinke uitdaging zijn. Daarnaast hoeft niet iedereen toegang te krijgen tot álle informatie die u heeft. Data Enablement zorgt ervoor dat de relevante data wordt geïdentificeerd en alleen die wordt ontsloten en gepresenteerd aan uw klanten, leveranciers of andere partijen.

hoe pakt AMIS dit aan?

AMIS heeft meer dan 25 jaar ervaring met het ontsluiten van data. Wij onderzoeken graag met u wat de waarde van uw data is, voor uzelf en voor anderen. AMIS start Data Enablement met een Awareness workshop, waarin u samen met ons onderzoekt wat de mogelijkheden zijn.

 

Met de AMIS-aanpak kunt u snel en tegen lage kosten data ontsluiten op een beheersbare en voorspelbare manier. De architectuur en de ready-to-use tooling die we gebruiken, zijn gebaseerd op wereldwijde standaarden en onze jarenlange ervaring in data integratie.
Lees meer over de workshop en voorbeelden uit de praktijk in de flyer

Abonneren
op nieuws?