Data Analytics

Data is het nieuwe goud. Dat weet u natuurlijk al. Toch stoeien veel organisaties nog met de vraag op welke wijze zij dat goud het beste kunnen delven zodat ze:

 

  • Inzicht krijgen in hoe de organisatie presteert en ze weten of ze op de goede weg zijn;
  • Hun doelgroep beter leren begrijpen en daar hun aanbod op kunnen aanpassen;
  • Beter gefundeerde beslissingen kunnen nemen;
  • Processen kunnen optimaliseren (kwaliteit, betrouwbaarheid, efficiency);
  • Tijdig kunnen anticiperen op de toekomst.


Binnen en buiten uw organisatie wordt veel data verzameld. Gegevens uit bijvoorbeeld transacties, informatie over uw klanten, productiegegevens, klantenservice of data afkomstig van sensoren binnen uw pand, op bewegende bedrijfsmiddelen daarbuiten of van uw producten bij de klant. Wij helpen u deze (big) data te verzamelen en om te zetten in direct toepasbare kennis en business waarde. En dat op een manier die aansluit bij en integreert met uw andere systemen en die toekomst-vast is. Data Analytics noemen we dat.

Hoe pakt AMIS dit aan?

AMIS helpt al meer dan 25 jaar organisaties bij het vastleggen van voor hen relevante en belangrijke data. Samen verkennen we uw vraagstukken. Op basis daarvan maken we een voorstel hoe we uw data omzetten in kennis en business waarde.

 

Bij de ontwikkeling van Data Analytics-toepassingen maken we gebruik van de oplossingen van de belangrijkste technologiepartners en open source oplossingen. De keuze voor de juiste technologie voor uw organisatie bepalen we op basis van de gewenste functionaliteit en doelgroep. Daarnaast moeten deze tools goed samenwerken met bestaande systemen en aansluiten bij de huidige en toekomstige IT-architectuur. Naast het ontwerpen en realiseren van uw Data Analytics-omgeving, verzorgt AMIS ook de adoptie ervan door uw organisatie en het 24/7 beheer.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Marcel Mourits
06 12 50 46 11Abonneren
op nieuws?