Enterprise Web Applications

U heeft IT-systemen met veel functionaliteit, maar uw medewerkers, klanten en leveranciers gebruiken het maar mondjesmaat. U heeft geïnvesteerd in de mogelijkheid hen online toegang te geven tot uw informatie, maar zij bellen en mailen u nog steeds met vragen. Kortom, uw systeem doet het wel, maar functioneert niet. Waar ligt dat dan aan?

Elke gebruiker heeft persoonlijke voorkeuren en devices. Werkt het systeem niet zo gemakkelijk als de gebruiker het wil? Dan haakt hij af en zoekt een alternatief.

 

De oplossing van AMIS

AMIS past daarom bijvoorbeeld Simplified User Interface toe, gebaseerd op de 90-90-10 regel. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 90% van de gebruikers in 90% van de gevallen slechts 10% van de beschikbare functionaliteit of informatie van systemen gebruikt. Dat betekent dat 90% voor veel gebruikers (in eerste instantie) overbodig is. Wanneer je gedoseerd presenteert, resulteert dit in meer overzicht. En dus hogere performance.

 

Iedere gebruiker krijgt de informatie overzichtelijk gepresenteerd. De ROI van een goede enterprise user experience is Relevant, Overzichtelijk, Informatief.

 Wilt u meer weten over Enterprise Web Applications?
Bel Bj├Ârn Raaijmakers
06 34 65 91 37