MyST

MyST is een volledige Continuous Delivery oplossing die zich vooral richt op Oracle Fusion Middleware producten. Daarbij regelt MyST de build van software, provisioning van omgevingen en deployment van applicaties. Hiermee maken organisaties die MyST gebruiken een enorme sprong in kwaliteit en voorspelbaarheid en besparen ze veel tijd en geld.

 

Specialistische oplossing voor Fusion Middleware Automation

Voor een moderne en volwassen IT organisatie is het te kostbaar en te arbeidsintensief om software automation te negeren. MyST levert voor-geconfigureerde platform templates. Dit maakt de provisioning van een nieuw platform snel en flexibel. Ook bent u in staat om de configuratie binnen de eigen ontwikkelstraat te promoveren (OTAP) of voor te breiden op een (hybride) Cloud omgeving, zodat de stap naar een Cloud omgeving snel en eenvoudig wordt.

Binnen enkele minuten een Oracle Fusion Middleware (FMW) omgeving uitrollen

Een eenvoudige en declaratieve configuratietaal helpt bij het opbouwen van de infrastructuurtopologie en de configuratie van het totale platform. U realiseert betrouwbare infrastructuurmodellen die herhaalbaar, testbaar en traceerbaar zijn. Het opbouwen van een nieuwe volledig operationele FMW omgeving is zo een eenvoudig proces in drie stappen; ontwerp, configuratie en provisioning. Het uitrollen van een nieuwe versie van een platform heeft een doorlooptijd van minuten. Hiermee is de provisioning van een nieuw platform een kwestie van “een druk op de knop”.

Promotie, patching en opsporen van verschillen

Met MyST ben u in staat om arbeidsintensieve en foutgevoelige werkzaamheden te vervangen door een geautomatiseerd, voorspelbaar en betrouwbaar proces. MyST regelt de promotie van platformwijzigingen door uw OTAP-straat en detecteert wat de verschillen zijn tussen het gewenste model en de daadwerkelijke instellingen op een bepaalde omgeving. 

MyST levert als Continuous Delivery oplossing de volgende voordelen:

  • Een volledige Continuous Delivery oplossing met een sterke focus op Oracle Fusion Middleware.
  • De Application Centric Deployment geeft een totale regie over applicaties, platformen en configuraties.
  • MyST ondersteunt provisioning van 30+ Oracle Fusion Middleware producten (WebLogic, SOA Suite, Service Bus, BPM, IAM, BAM, ODI, etc.)
  • MyST werkt infrastructuuronafhankelijk en werkt op Bare Metal, ExaLogic en Cloud platformen. Een geoptimaliseerde oplossing door voorgeconfigureerde platformtemplates.
  • Eenvoudige migratie en portabiliteit van deployment en provisioning over verschillende Cloud platformen (AWS, Azure, Oracle Cloud).
  • Volledige ondersteuning van platform lifecyclemanagement. Helder overzicht door een wizard gebaseerde modelleringstool met een grafische gebruikersinterface. 

 

Demo MyST

Met MyST bent u in staat om op een gestructureerde wijze een Oracle Fusion Middleware omgeving op te zetten (provisionen) en hierop lifecycle-management uit te voeren. Natuurlijk wilt u dit dan in de praktijk zien. We komen daarvoor graag bij u langs om de mogelijkheden van MyST aan u en uw team te demonstreren.

 

Een sessie van 1 uur

In een sessie van 1 uur kunnen we de achtergronden van MyST als provisioning oplossing toelichten. Ook zullen we een Fusion Middleware omgeving van scratch af aan neerzetten. Deze omgeving kan bestaan uit WebLogic, SOA, OSB, BPM, BAM, WebCenter of IAM.Wilt u meer weten over MyST?
Bel Laurus Keijzer
06 30 22 90 59