AMIS Development Studio: outsourcing van applicatieontwikkeling

De AMIS Development Studio biedt outsourcing van applicatieontwikkeling. Geen standaard outsourcing, maar een uitbesteding waarbij u zelf de mate van eigen inbreng bepaalt.

 

De AMIS Development Studio heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van producten in Oracle ADF (Application Development Framework) en Oracle database (SQL en PL/SQL). Daarnaast ontwikkelen we ook producten met SOA en JavaScript Frameworks, en maatwerk voor Oracle Fusion Apps of Oracle E-business Suite. We voeren voor verschillende organisaties Oracle Forms migratietrajecten uit en adviseren op het gebied van User Interface.

 

Een aantal voordelen op een rijtje:

-          We nemen u veel werk uit handen

-          ADF expertise

-          Agile werkwijze

-          Uw medewerkers zijn welkom in het projectteam

-          U hoeft geen eigen ontwikkel- of testomgeving in te richten

-          Hoge productiviteit door gebruik van ontwikkelde standaarden

-          Multidisciplinair team

-          We verzorgen training on the job voor uw medewerkers

 

Pagoni

Pagoni is een van de applicaties waarvoor we binnen de AMIS Development Studio het beheer verzorgen. In nauwe samenwerking met een team bestaande uit gebruikers van verschillende organisaties, wordt bepaald welke functionaliteit wordt toegevoegd of aangepast. Zo zorgen we ervoor dat Pagoni altijd up-to-date is.

 

Pagoni is door AMIS ontwikkeld voor gemeenten. Het geeft inzicht in de financiële status van de ruimtelijke portefeuille én handvatten voor sturing. Naast het opstellen van een grondexploitatie (begroting) is het mogelijk om in Pagoni de projectadministratie (budgetbewaking) bij te houden en financiële systemen binnen de gemeente te koppelen. Hierdoor beschikken gemeenten op elk moment over een actuele stand van de grondexploitatie van een project of projectenportefeuille.

 

 


Abonneren
op nieuws?