contentPageImage

Technologie evenementen

Corporatebeeld 6

AMIS spreekt regelmatig op conferenties zowel in binnen- en buitenland. Daarnaast organiseert AMIS regelmatig bijeenkomsten om kennis te delen. 


Over het User Experience Event:
"Inspirerend, energieke en capabele mensen, goed ingevoerd in hun materie, open voor discussie en uitwisseling, voldoende technisch niveau, kortom heel geslaagd. - Frans Wever van spir-it”


Hieronder treft u de agenda. In het archief treft u een reeks van de bijeenkomsten die hebben plaatsgevonden.

18 september

Oracle architecten Platform bijeenkomst

AMIS

Op donderdag 18 september organiseert AMIS het Oracle Architecten Platform. Deze bijeenkomst is voor architecten die in organisaties werken waar Oracle technologie wordt toegepast.

Lees verder


16 oktober

Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst

AMIS

AMIS organiseert voor het negende achtereenvolgende jaar de Oracle OpenWorld & JavaOne Review bijeenkomst, waarin uitgebreid verslag wordt gedaan van deze conferenties, die van 28 september tot en met 4 oktober in San Francisco plaatsvinden.

Lees verder


5 november

J-Fall

Hart van Holland, Nijkerk

De NLJUG organiseert op woensdag 5 november hét Java-evenement van Nederland. Een spraakmakend programma met vele nationale en internationale topsprekers. Gebruik deze dag om je kennis bij te spijkeren en vakgenoten te moeten.

Namens AMIS verzorgt Oracle ACE Director Lucas Jellema een sessie.

Lees verder


5 november

Oracle Day

Spant!, Bussem

Organisaties bevinden zich in het tijdperk van Digital Disruption. De manier waarop we omgaan met snelle technologische ontwikkelingen, in combinatie met de overgang naar innovatieve businessmodellen, bepaalt hoe we in de toekomst gaan werken en of we succesvol zijn. Krijg tijdens de Oracle Day inzichten in de belangrijkste technologische trends, direct afkomstig van vooraanstaande IT-experts.

Lees verder

AMIS aan het werk zien?

Neem contact op met 

Wieteke Gaykema 

E-mail of bel 06-46646430 
Wieteke Gaykema