schemerige afbeelding van een vuurtoren door takken heen
Home nieuws

AMIS Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van AMIS. Hier vindt u een overzicht van het nieuws dat we delen via persberichten en nieuws updates.

AMIS wint Community award

Tijdens de Oracle PaaS Partner Community Forum in Split, Kroatië, heeft AMIS de Community Award gewonnen voor Outstanding Community Contribution EMEA.

OUGN 2017

AMIS op OUGN 2017

Op de jaarlijkse OUGN (Oracle Gebruikersgroep Noorwegen) conferentie in Noorwegen spraken AMIS medewerkers Robert van Mölken (Oracle ACE) en Maarten Smeets (Oracle ACE Associate).

cloud friday

Oracle Friday Cloud Update - API Management en integratie

Vrijdag 24 maart is Lucas Jellema gastspreker op de Oracle Friday Cloud update. In zijn presentatie ‘API Management en Integratie in de praktijk - de partner aan het woord’ vertelt hij het publiek dan over beste practices en zijn visie op dit onderwerp.

boek ics

Boek Integration Cloud Service

Robert van Mölken, senior SOA consultant bij AMIS en Oracle ACE, en Phil Wilkens (Capgemini UK) hebben een boek geschreven: Implementing Oracle Integration Cloud Service. Het boek is een uitgebreide, hands-on gids voor het bouwen van integraties die zowel werken in de cloud als on-premises.

DOAG 2016

AMIS presenteerde op DOAG 2016

Van 15 tot 18 november was DOAG in Duitsland: 2.500 deelnemers die samen 470 sessies bijwoonden. Twee sessies werden door AMIS collega’s Jaap Poot en Job Oprel gegeven.

OOW16 highlights

OOW16 Highlights

Elk jaar verzamelen we op Oracle OpenWorld kennis, nieuwtjes, trends en ontwikkelingen. Die delen we graag met jou. We bundelen alle informatie in de 'Oracle OpenWorld Highlights 2016': een overzichtelijk document waarin de belangrijkste punten vermeld worden.

Win een helicoptervlucht

OOW16 from the clouds

Tijdens de Welcome Cocktail hebben we een helicoptervlucht verloot onder vijf aanwezigen. De winnaars vlogen op 21 september een uur lang bij zonsondergang over de prachtige baai van San Francisco.

OGH SIG Cloud Application Foundation

Maarten Smeets spreekt op OGh event

Op 28 september 2016 organiseerde de OGh een SIG Cloud Application Foundation. Maarten Smeets (AMIS) presenteerde tijdens deze SIG met Ankur Arora (Qualogy) 'Weblogic Server stabiliteit: Analyseer en voorkom stuck threads'.

OOW16 Insider Tips

Hoe haal je het meest uit een week Oracle OpenWorld en San Francisco? Wij delen graag alle ins en outs met je en hebben vele nuttige tips, die zelfs de meest doorgewinterde OOW-bezoeker goed van pas kunnen komen.

witte balon met rode tekst: AMIS 25 jaar

AMIS ontvangt Oracle Recognition Award

Tijdens de Jubileumconferentie AMIS 25 - Beyond the Horizon op 2 en 3 juni, ontving AMIS een Oracle Recognition Award van Rene van Stiphout

vlinder op een tak met witte bloemetjes

AMIS wint Fusion Middleware Partner Community Award 2016

Tijdens het OFM Forum in Valencia op 16 maart 2016 ontving AMIS de award voor ‘Outstanding Contributions’. Lucas Jellema nam de award in ontvangst. AMIS ontving de award vanwege de vele bijdragen aan de Oracle Community.

foto van talloze vlaggen die aan lijnen voor een stenen muur hangen

AMIS wint Oracle Middleware Partner of the Year Award 2015

Tijdens een sfeervol Oracle Partner of the Year event, op 16 juni in Club Nautique in Zandvoort, reikte Oracle de Specialized Middleware Partner of the Year Award uit aan AMIS. Directeur Paul Uijtewaal van AMIS nam de Award in ontvangst.

bovenaanzicht van een een spiraaltrap

Lucas Jellema schrijft Oracle SOA Suite 12c Handbook

Het Oracle SOA Suite 12c Handbook is bestemd voor ontwikkelaars, administrators en solution architecten. Naast gedetailleerde ‘how-to’ informatie staan er ook veel praktische tips en achtergrondinformatie in.

foto van een vliegende libelle

Artikel OOW15 in SOA Magazine

Robbrecht van Amerongen schreef een artikel over zijn indrukken van Oracle OpenWorld 2015. De conferentie verraste hem op positieve manier. Oracle liet een duidelijke missie en visie horen. In dit artikel beschrijft Robbrecht zijn indrukken.

foto van planten met alleen het voorste witte plantje in focus

AMIS en Qualogy tekenen samenwerkingsovereenkomst QAFE

Paul Uijtewaal, Algemeen Directeur van AMIS, en Paul Mehilal, CEO en eigenaar van QUALOGY, hebben tijdens OOW15 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van de QAFE FORMS 2 ADF Converter.

foto van boven een wolkendek

AMIS wint ADF Community Award

AMIS heeft in Budapast op het Oracle Fusion Middelware Partner Community Forum de Oracle ADF Community Award 2015 gewonnen. Jürgen Kress, EMEA Fusion Middleware Partner Manager van Oracle, reikte de award uit aan Lucas Jellema, CTO bij AMIS.

close up van een zilveren pen en stift die naast elkaar op een bureau liggen

AMIS Technology blog bestaat 10 jaar

AMIS, specialist in Oracle en Java, viert het 10-jarig bestaan van de AMIS Technology blog. Deze blog was 10 jaar geleden één van de eerste bedrijfsblogs over Oracle en Java technologie.

close up van de stamper van een bloem

Tweede Agile Master bij AMIS

Patrick Stevens, werkzaam als Architect en Agile coach bij AMIS, is gecertificeerd als Agile Master. Patrick is één van de tien gecertificeerde Agile Masters in Nederland.

foto van de stamper van een bloem

AMIS benoemd tot Oracle Platinum Partner

AMIS is in januari 2013 door Oracle Nederland formeel benoemd tot Oracle Platinum-partner. Een van de eisen voor Platinum-partnerschap is aantoonbare specialisaties in de Oracle technologie.