AMIS Nieuws
Home nieuws

AMIS Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van AMIS. Hier vindt u een overzicht van het nieuws dat we delen via persberichten en nieuws updates.

AMIS wint Fusion Middleware Partner Community Award 2016

AMIS wint Fusion Middleware Partner Community Award 2016

Tijdens het OFM Forum in Valencia op 16 maart 2016 ontving AMIS de award voor ‘Outstanding Contributions’. Lucas Jellema nam de award in ontvangst. AMIS ontving de award vanwege de vele bijdragen aan de Oracle Community.

AMIS Awards

AMIS wint Oracle Middleware Partner of the Year Award 2015

Tijdens een sfeervol Oracle Partner of the Year event, op 16 juni in Club Nautique in Zandvoort, reikte Oracle de Specialized Middleware Partner of the Year Award uit aan AMIS. Directeur Paul Uijtewaal van AMIS nam de Award in ontvangst.

Lucas Jellema schrijft Oracle SOA Suite 12c Handbook

Lucas Jellema schrijft Oracle SOA Suite 12c Handbook

Het Oracle SOA Suite 12c Handbook is bestemd voor ontwikkelaars, administrators en solution architecten. Naast gedetailleerde ‘how-to’ informatie staan er ook veel praktische tips en achtergrondinformatie in.

Artikel Robbrecht van Amerongen in SOA Magazine

Artikel OOW15 in SOA Magazine

Robbrecht van Amerongen schreef een artikel over zijn indrukken van Oracle OpenWorld 2015. De conferentie verraste hem op positieve manier. Oracle liet een duidelijke missie en visie horen. In dit artikel beschrijft Robbrecht zijn indrukken.

AMIS en Qualogy tekenen samenwerkingsovereenkomst QAFE

AMIS en Qualogy tekenen samenwerkingsovereenkomst QAFE

Paul Uijtewaal, Algemeen Directeur van AMIS, en Paul Mehilal, CEO en eigenaar van QUALOGY, hebben tijdens OOW15 een samenwerkingsovereenkomst getekend voor de verdere ontwikkeling van de QAFE FORMS 2 ADF Converter.

AMIS wint ADF Partner Award

AMIS wint ADF Community Award

AMIS heeft in Budapast op het Oracle Fusion Middelware Partner Community Forum de Oracle ADF Community Award 2015 gewonnen. Jürgen Kress, EMEA Fusion Middleware Partner Manager van Oracle, reikte de award uit aan Lucas Jellema, CTO bij AMIS.

AMIS Techblog 10 jaar

AMIS Technology blog bestaat 10 jaar

AMIS, specialist in Oracle en Java, viert het 10-jarig bestaan van de AMIS Technology blog. Deze blog was 10 jaar geleden één van de eerste bedrijfsblogs over Oracle en Java technologie.

Tweede Agile Master bij AMIS

Tweede Agile Master bij AMIS

Patrick Stevens, werkzaam als Architect en Agile coach bij AMIS, is gecertificeerd als Agile Master. Patrick is één van de tien gecertificeerde Agile Masters in Nederland.

AMIS Oracle platinum Partner

AMIS benoemd tot Oracle Platinum Partner

AMIS is in januari 2013 door Oracle Nederland formeel benoemd tot Oracle Platinum-partner. Een van de eisen voor Platinum-partnerschap is aantoonbare specialisaties in de Oracle technologie.